Arama sonuçları: *

1. Wabien

Ekran kartımı değiştirdim renkler değişti

Ekran kartım gtx 1660 dı 9060xt ile değiştirdim renkler değişti sanki soluklaştı uğraştım düzeltemedim, düzeltmenin kolay bir yolu varmıdır ve sebebi nedir acaba?
  2. Wabien

Çözüldü✓ Sistemimi güncelledim psu yeterli olur mu nasıl hesaplarım?

Sistemde kasa psu hariç her şey değişti psu yetermi yardımcı olurmusunuz bileşenleri yazıyorum. Ekran kartı: Sapphire pulse 9060 xt 16 gb İşlemci: amd 7500f Ram: Xpg lancer 2×16 6000mhz cl30 Anakart: Asrock b650m pro rs Ssd: 500 GB kioxia exceria 500 gb + Kingston snv3s 1 TB İşlemci soğutucu...
  3. Wabien

Yeni PC Kurulumu Sonrası Görüntü Sorunu

Yeni anakart işlemci ram ve soğutucu aldım montajını yapıp kabloları taktım gücü verince ekrana görüntü gelmedi ekran kartı ve kasa fanları çalışmadı neyi yanlış yapmış olabilirim?
  4. Wabien

İşlemci ve ram aldım bunlara uyumlu anakart ve soğutucu lazım yardım

7500f işlemci siparişi verdim yanına da XPG Lancer ddr5 cl30 16×2 ram aldım ekran kartı şuan 1660 var onu daha sonra değiştiricem en aşağı 7700xt almayı düşünüyorum bunlara uygun anakart ve işlemci soğutucu tavsiyelerinizi bekliyorum bütçem çok yok
  5. Wabien

Kasamdan değişik ses geliyor

Merhaba kasam corsair spec delta 650w video kaydındaki gibi ses geliyor sorun çıkarır mı ?
  6. Wabien

Pc kapalıyken hoparlör güç almaya devam ediyor.

Masaüstü kullanıyorum pc yi kapatsamda uykuyada alsam hoparlörün ışıkları hep yanıyor klavye mouse yanmıyor farklı girişlerede taktık işe yaramadı nasıl engellerim pc kapalıyken hoparlörün çalışmasını.
Geri