Arama sonuçları: *

1. FatihKS

bilgisayar aniden elektrik keser gibi kapanıyor

beyler bilgisayar birden elektrik keser gibi kapanıyor ekran kartının ışığı beyaza dönüyor yani büyük ihtimalle sorun ekran kartından ben bunu nasıl çözebilirim illa ekran kartı mı değişmesi gerekiyor
  2. FatihKS

bilgisayar çalışırken bir anda ekran gidiyor

ekran kartımın fanı yerinden çıkmıştı fanları değiştirdim şimdi de böyle bir sorun oluyor bilgisayar çalışırken ufak bir cızırtı sesi gelip ekran gidiyor klavye mouse ve kasa çalışmaya devam ediyor büyük ihtimalle sorunum ekran kartından ama ben bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirseniz...
  3. FatihKS

Mavi Ekran bilgisayarım durduk yere mavi ekran veriyor

her zaman olmuyor böyle rastgele zamanlarda oluyor neden olduğunu anlayamadım bir 7 8 aydır bilgisayar temizlenmedi sizce ondan olabilir mi?
  4. FatihKS

Mavi Ekran Oyun oynarken pc kendi kendine reset atıyor

arkadaşlar sorun dün fifa oynarken başladı ama dün bir kere oldu sadece bugün 2.ramim geldi rami 2*8 yaptım bugün toplam 3 defa daha oldu 2 si oyun oynarken birisi video izlerken neden olduğunu çözemedim lütfen yardımcı olabilirmisiniz sistemim imzada yazıyo 1691690791 yardım edecek kimse yokmu ya
  5. FatihKS

bilgisayarım tek denemede açılmıyor

arkadaşlar bilgisayarı açtığım zaman bazen bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor bir kaç kez yeniden denedikten sonra açılıyor ama bazen açıldığında 8 gb olan rami 4 olarak görüyor bir kaç kere tekrar başlatınca düzeliyor yardımcı olabilecek var mı?
  6. FatihKS

Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor

Beyler ramleri çıkarıp taktım başka monitör de denedim farklı işlemci ile denedim olmuyor anakartın yanmış olmasından şüpheleniyorum lütfen yardım edin
  7. FatihKS

Mouse ve klavyenin ışığı yanıyor ama pc çalışmıyor

Arkadaşlar pc dün sorunsuz şekilde çalışıyordu bu sabah kalktım power tuşuna bastım ama pc açılmadı lütfen yardım
  8. FatihKS

pc upgrade tavsiyesi

arkadaşlar imzadaki sistemi kullanıyorum sizce satıp sıfırdan sistem kurmakmı daha mantıklı yoksa bu bilgisayara upgrade yapmakmı yanıtarınızı bekliyorum
  9. FatihKS

gta 5 fps drop sorunu yardım lütfen

arkadaşlar sistemim x3440 stock 2+2 4gb ddr3 ram hd 5450 512 mb ekran kartı oyunu normalde ayarları en düşüğe çekip 35 fps civarı oynayabiliyorum fakat ekran kartımın kullanımı 60 lara 80 lere düşüyor ve çok fazla drop oluyor bu neyden kaynaklı olabilir 1644669420 arkadaşlar yardım lütfen
  10. FatihKS

WİN7 VS WİN10 HANGİSİ

arkadaşlar merhaba benim sistemim şu şekilde İntel Celeron 847 1.10 Ghz Ams Hd 5450 512mb 4gb 1333 mhz ddr3 ram 160gb harddisk ben şuanda windows 10 kullanıyorum ama biraz yavaş çalışıyor sizce windows 7 ye döneyim mi yoksa windows 10 da kalayım mı? cevaplarınızı bekliyorum :)
Top Bottom