Arama sonuçları: *

1. Y

AddInProcess denilen şey GPU'yu sömürüyor.

GPU'nun arka planda tüketimi %100'ü buluyor arkadaşlar. Bilgisayar üzerinde de baya etkisini hissettiriyor. Şimdi ben biraz araştırdım fakat bir kısım virüs programı ile sil diyor bir kısım virüs değil başka işlemler yap diyor, konular da biraz eskiydi daha güncel bilgi varsa almış oluruz. Şimdi...
  2. Y

Kasada garip şeyler oluyor

Sistemim: r3 3100 - asus tuf gtx 1650 - 8 gb 3000mhz ram - asus h310 anakart - 1tb 7200 rpm hdd - 240 gb adata su630 ssd Arkadaşlar son 2 gündür bilgisayarın kasasında değişik bir şekilde titreme ve ses oluyor. Çok şiddetli olmasa da 3 5 saniye ara verip sürekli devam ediyor. Yanlış bilgi...
  3. Y

3 Aylık hazır sistemimi garantiye göndermeli miyim?

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. 3 Ay önce falan gaminggen'den aldığım cyber-1650 hazır sistem son 1 aydır hemen hemen oynadığım her oyunda anlık donmalar yaşıyor. İlk başta pek önemsemesem de son 1 aydır kronik hale geldi. Valorant'dan örnek vereceğim ama oynadığım diğer...
  4. Y

Yeni topladığımız sistemde FPS kaybı yaşıyoruz, gerçekten bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar 2.5 ay önce falan kuzenimle birlikte hazır sistem aldık. İkimiz de baya kayıp yaşıyoruz. Benim sistem daha düşük pek fazla fps kaybı falan yok ama onun sistemde hiç olmaması gereken şeyler oluyor. Öncelikle sistem: Asus prime b450 anakart - Asus Radeon rx5500xt 8gb - ryzen5 1600af -...
Geri