Arama sonuçları: *

1. I

Occt testi yaparken PC kapandı

2 dk daha geçti ve 70derece oldu ekran kartı kasılmalar başlayınca mecburen durdurdum ve bir kaç dk sonra kapandı PC ve bu değerler ne çok anlamıyorum PC eski ama bu kadar normal değil galiba yardım eder misiniz 1690899006 @flitttermice
  2. I

Bilgisayarım kasıyor neden olabilir

Anakart Asus m5a87 DDR3 AMD FX 4100 işlemci 3.6ghz 4 çekirdek 8gb ram- psu 230w Gt420 ekran kartı 2gb Daha önce DDR2 olan sistemden buna geçtim ve şunu farkettim PC kasıyor ve anakartım ısınıyor sorunu ne olabilir sizce?
  3. I

Windows başlatmıyor hdd değiştirdim

Anakart değşimi yaptım fakat bilgisayar çalışan HDD leri çalıştırmıyor açılmıyor Windows başlatıyor diyip hemen arkasından bir mavi ekran gözüküyor kapanıyor PC tekrar açılıyor sebebi ne olabilir
  4. I

Fanlar Dönüyor Fakat Görüntü Yok

Merhaba arkadaşlar arkadaşıma yeni bir anakart aldık DDR3 Asus m5a87 anakart her şeyi taktım oturttum fanlar çalışıyor görüntü gelmedi bir türlü işlemci fanın altındaki metale dokunduğumda sıcaktı biraz ram deseniz başka ram denemedim fakat ram slotunu değiştirdim herhangi bir bip sesi de...
  5. I

sistemim hakkında oyun önerisi

pc özellikleri şöyle dalga geçmeseniz sevinirim elde bu var napalım: anakart Foxconn N15235 4 GB Ram ddr2 intel pentium 4 ekran kartı gt 420 windows 7 64 bit ets 2 kurdum kastı baya ki işlemcim kötü diye tahmin ediyorum zaten çok şey beklemiyorum :d ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası ve...
  6. I

ekran kartsız pc de görüntü alamama sorunu

başlıkta yazdığım gibi görüntü gelmiyor nedeni ne olabilir acaba 😒
Geri