Arama sonuçları: *

1. V

Power tuşu kırmızı ve mavi yanıyor

Arkadaşlar merhaba, sıvı soğutucu taktım, PSU değiştirdim power tuşu bu şekilde bir mavi bir kırmızı yanıyor. Bilgisayarda sıkıntı yok kullanıyorum testler de yaptım lakin önceleri devamlı mavi yanan tuş şimdi HDD ışığı gibi bir mavi bir kırmızı yanmaya başladı. Sizce neden olabilir?
  2. V

Monitör'den sonra çıkan sorun.

Gigabyte 27' g27qc a 165 Hz monitör aldım. Eksi monitör izoly 1080p 75 Hz idi. Monitör değişiminden sonra ekran kartı memory clock tam güçte çalışıyor. İnvdia ayarlarından gücü optimal güç yaptım , bilgisayar güç ayarlarından da dengeli yaptım (tasarrufu bile denedim) ama hala memory clock tam...
  3. V

PC boştayken mavi ekran veriyor

Merhaba iyi günler , ilk olarak ekran kartı sürücü güncellemesi sonrası bu durumla karşılaştım. Bilgisayarı kullanırken hiç bor sorun yok ama 3 dakika sonra işlem yapma hemen mavi ekran dönüyor. Ekran kartı sürücüsünü geri kaldırdım , internetten baktığım kadarıyla bütün sürücüleri guncelledim...
  4. V

Eski notebook işletim sistemi kurma sorunu

İyi günler eski bir notebook (atom işlemci 2gb ram) vardı oğlum için arada oyun vs için anroid attım lakin pek iyi olmadı. Tekrar windows atayım dedim şimdi de ne yaparsam yapayım usb 'yi (2 usb denedim aacaba arızalı mı diye) boot işleminde görüyor ancak format başlamıyor direk androide...
Geri