Arama sonuçları: *

1. Alestawai

Wi-Fi performans sorunu

Merhabalar elimde iki adet leptop bulunmakta, ilk leptop 2022'de alınan bir Excalibur ikinci leptop 2017 model Bir acer Nitro. Kontrol amaçlı Wi-fi ağına sadece bilgisayarları teker teker bağlayarak denemeler yaptığım zaman Excalibur interneti Nitroya oranla 10 kat daha verimli kullanıyor...
  2. Alestawai

Eski bir bilgisayar kendini kapatıp duruyor

Merhabalar elimde eski bir bilgisayar var, sorunu size şöyle izah edeyim; -Bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor. -Ne zaman kapanacağı şans işi gibi duruyor çok bağlantısız zamanlarda kapanıyor. -Bilgisayar leptop değil ve gücü aniden kesmiyor sanki bilgisayara kapat emri vermişim gibi...
  3. Alestawai

Leptop fanları Deli gibi dönüyor

Hiçbir şey yoktu ortada kapatıp açtım bir kere aleti daha önce hiç yapmadığı kadar sesli dönmeye başladı. Bir yükseliyor bir alçalıyor,resmen motor sesi çıkartıyor. Sebebi ne olabilir?
  4. Alestawai

Harici Soğutucu için Tututucu Mandal

Trust GTX 278 Marka bir soğutucu kullanıyorum, ürünün garantisi bitti ve resimde görmüş olduğunuz mandalların ikiside kırıldı. Bu mandalları temin edebileceğim bir yer var mı? Google üzerinden ikinci el aradım ama hiçbir şey bulamadım.
  5. Alestawai

PCI Aygıtı sürücüsü yüklenmedi.

Merhabalar, aygıt yöneticisi kısmına girdiğimde böyle bir görüntü ile karşılaştım, sürücü bulmuyor güncelleştir diyince. Aygıtın modeli falanda yazmıyor, ne yapmam lazım acaba ?
  6. Alestawai

Bilgisayarda internet vasat durumda.

Merhabalar, ev internetine hem telefonum hem bilgisayarım aynı pozisyonda bağlı durumda. Telefondan hız Testi yaptığımda 50 ping 12.0 download 3.0 upload alırken bunu bilgisayarda yaptığımda 300 ping 2 download 1 upload sonucunu alıyorum, aynı şekilde mobil veriyi de denedim yine aynı sonuç ile...
Top Bottom