Arama sonuçları: *

1. K

Minidump Dosya Analizine Bakabilir misiniz?

Merhaba.. Tarayıcıda gezinirken bilgisayar durduk yere reset attı. Minidump dosyası oluşturmuş. Rica etsem bakabilir misiniz sebebi nedir acaba? Dosyayı rar formatında ekledim. Drive linki de ekliyorum. İlgilenebilirseniz çok sevinirim...
  2. K

Nvidia OpenGL Driver

Olay görüntüleyicisinde sürekli bu uyarıyı alıyorum. Sebebi nedir? Ne yapmam lazım? Sorun teşkil eder mi? Arada sırada da nvlddmkm hatası alıyorum. NVIDIA OpenGL Driver kaynağındaki 2 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya...
  3. K

Minidump Dosyalarına Bakabilir misiniz

Merhaba.. Sistemim bazen başlatılırken reset atıyor sanırım. Yani ben bunu fark etmiyorum ama fişleri takıp güç düğmesine bastıktan sonra biraz geç açılıyor ve masaüstü geldiği zaman olay görüntüleyicisinde önemli hatalar kısmında hatayı görebiliyorum: "Önemli 14.12.2023 11:26:30...
  4. K

Reset Atma Sorunu Kernel Power 41

Merhaba Kernel Power Olay Kimliği 41 Görev Kategorisi 63 "Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir." Bu hatayı alıyorum. Minidump klasöründe dosya...
  5. K

Hoparlörden ses gelmiyor.

Merrhaba.. Kendiliğinden olmaya başladı sanırım. Böyle bir sorunum yoktu. Durduk yere ses gidiyor. Sağ alttaki ses seçeneğinden başka bir şey seçip tekrar monitör seçeneğini seçince ses geri geliyor. Sebebi ne olabilir? Ne yapmam gerekiyor?
  6. K

Minidump Dosya Analizi

Merhaba. Bilgisayarıma 2 gün önce format attım. Dün ve bugün ben başında değilken iki defa kendiliğinden reset atmış. Ama bir tane minidump dosyası oluşmuş. Olay görüntüleyicisinde gördüm bunu. Minidump dosyasına bakıp sorunun ne olduğunu söyleyebilir misiniz acaba ...
  7. K

GPU Kullanımı 0 Hatası

Ekran kartım bazen çalışmıyor. Monitöre görüntü geliyor. RGB aydınlatmaları çalışıyor. Fakat gpu kullanımı 0 gözüküyor. Olay görüntüleyicisinde " nvlddmkm olay kimliği 14 hatası" gözüküyor. Bu hatanın olduğu günlerde yaşıyorum bu hatayı sanırım. Bir de aygıt yöneticisine girdiğimde PCI aygıtı...
  8. K

Alt Tab siyah ekran - görüntü bozulması

Merhaba Tam ekranda alt tab yapınca siyah ekran oluyor, ekranda bozulma oluyor anlık olarak. Eğer pencere moduna alırsam oyunu o zaman olmuyor. Görüntü ayarlarından ve Nvidia denetim masasından 120 Hz yapınca bu sorun düzeldi gibi. Alt tab yapınca siyah ekran sorunu çözüldü gibi. Fakat bazen...
  9. K

MAG X670E TOMAHAWK WIFI kullanıcıları

MAG X670E TOMAHAWK WIFI anakartına sahip olanlar yazabilir mi acaba? Sisteminizin özellikleri neler? Son bios sürümünü kurdunuz mu? Kurduysanız bios ekranında gezinirken, ayarlamalar yaparken donma sorunu yaşıyor musunuz?
  10. K

Yeni Sistemim Bios Ekranında Donuyor

Merhaba herkese.. Yeni bilgisayar kurdum. Biosun son versiyonunu kurdum. Biostan bazı ayarları yaptım sorun olmadı. Hardware Monıtör kısmından fan ayarlarını yapmak istedim. f10 a basıp kaydet dediğimde dondu. Daha sonra dönerim diye Windows 11'i sorunsuz bir şekilde kurdum. Biosa dönüp...
Geri