Arama sonuçları: *

1. Yigitxq

Durduk yere donma sorunu. Memtest sonuçları mevcut

Bilgisayarı dün yatırım amaçlı 2. el olarak topladım. Diğer parçaları test ettiğimde sorun yoktu RAM test etmeye kalmadan bilgisayar dondu ve bunu 4-5 kez tekrarladı. RAM'den şüphelenip Memtest yazdırıp boot olarak başlattım. Testi başlattığımda 4. adım olan moving inservions kısmında tekrardan...
  2. Yigitxq

log dosyası okuyabilen bakabilir mi?

Merhaba SQL Server kurarken hata alıyorum. Ek olarak ekliyorum log dosyasını yardımcı olursanız çok sevinirim. 1635711984 . 1635712007 https://s6.dosya.tc/server5/i0396w/ww.txt.html
  3. Yigitxq

S.M.A.R.T Status bad. Backup and Replace hatası?

Ekteki hata ile karşılaşıyorum çıkarıp takmak, f1 error kısmını disabled yapmak gibi şeyleri denedim çözüm olmadı. Nasıl çözebilirim?
  4. Yigitxq

Opera GX ekrandan kayboluyor.

Bilgisayara format attım. bilgilerim eşitlediğim için GX indirdim 2-3 saat kullandım. Ardından oyun için TV'ye bağladım Operayı açtığımda sol tarafa doğru gidiyor ve ekranda durmuyor :D. Şuan tekrar monitöre bağladım fakat açıldığı gibi ekrandan kayboluyor kullanamıyorum. Silip yükledim hâlâ...
  5. Yigitxq

Gigabyte b450m CMOS RESET?

Şu sıra arkada fifa21 dc tarayıcı vs açıkken toplam 3 kere aynı sorunu yaşadım ekran gidiyor fanlar çalışıyor ve gelmiyor ekran bir daha. İlkinde farklı bios pili taktım bir şekilde cmos reset attım düzeldi. İkincisinde de aynı şekilde farklı kasada cmos reset attım pili anakarta taktım. Şuan...
  6. Yigitxq

Bilgisayar ekran vermiyor?

Yeni anakart aldım eskisi kısa devre yaptığı için garantiye gönderdim. Şuan asus b450 takılı her şeyi sorunsuz şekilde taktım. fakat ekrana görüntü vermiyor. Fanlar çalışıyor ışıkları çalışıyor sıvı soğutucu, ram, ekran kartı ve fanların. Fakat ekrana görüntü vermiyor onboarda takamam çünkü...
Geri