Arama sonuçları: *

1. MeteHELP

Bilgisayar kapanması

Arkadaşlar merhaba bilgisayar olur olmadık yerde direkt kapanıyor. Mavi ekran vermiyor bir anda siyah oluyor ve yeniden başlatıyor. Yük testine soktum ağır yükte kapanmadı bazen oyun oynarken bazen video izlerken kapanıyor sebebi nedir
  2. MeteHELP

Ekranım genişlemiyor 4:3 olmuyor

Denetim masasında tam ekran ekran genişlemiyor hafif bulanıklaşıyor yeni olmaya başladı sanırım ekran kartı güncellemesinden sonra.
  3. MeteHELP

Ekran kartını güncelledim artık eskisi gibi özel çözünürlük yapamıyorum

Çözünürlüğü yapıyorum fakat volarantta 1080 miş gibi gözüküyor olmuyor, 2 senedir kullanıyordum
  4. MeteHELP

1660 Dynamic Super Resolution Kapatma

Çarpanlar ve düzgünlükte herhangi bir kapat butonu bulunmuyor nasıl kapatırım bilen varmı acaba? :)
  5. MeteHELP

NVIDIA DSR'ı Nasıl Kapatırım

Bende Kapatmaya dair hiçbir buton yok nasıl çözerim özel çözünürlük için kapatmam gerekiyormuş?
  6. MeteHELP

GTX 1660 Ekran Kapanıp Açılıyor

Yaklaşık 3-4 gündür böyle oyun oynarken ara ara ekran kapanıp 2 saniye sonra açılıyor ve çıldırmak üzeryim yeni driver sonrası oldu gibi kabloda sorun yok sizce nedir
  7. MeteHELP

4:3 Bulanıklılık Sorunu

Merhaba, 1366x768 monitörüm varken 1024x768 oynuyordum 1920x1080 geçtim fakat 1280x960 yaptığımda görüntü çok bulanıklaşıyor önceden başka pc de oynadığımda böyle değildi driverlarım vs yüklü almış olduğum HDMI Kablosundan olabilir mi ?
  8. MeteHELP

4:3 Geçememe Sorunu LÜTFEN Acil Yardım Edin (fotoğraflı)

Merhaba, yeni bir pc ye geçtim ekran kartım 1660 armor fakat hiçbirşekilde 1024xx768 veya 1280x960 yapamıyorum ayarlardan değişiyorum sol ve sağ siyah oluyor sadece ortada oluyor ekran eski pcemde 1366x768 VGA Kullanırken yapabiliyordum Şuan HDMI 1920x1080 de yapamıyorum aşağıdaki fotoğrafta...
Geri