Arama sonuçları: *

1. CFK’

11400f anlık sıcaklık artışı sonrası ghz kısıyor

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımın bilgisayarında 11400f işlemci var orjinal soğutuculu bilgisayar normal şekilde çalışıyor fakat silkroad oynuyor kendisi oyunda droplanmalar yaşıyor. Ve işlemci deli gibi ısınıyor. OCCT testini açtığımda anlık olarak 80 dereceye çıkıp kademe kademe 100 dereceyi...
  2. CFK’

5600G sistem kitlenmesi hakkında

Arkadaşlar merhaba. Bir abimin sistemi kitlenip kalıyor. Bazen komple sistem gidiyor biosa atıyor. Bazen bu şekilde ekran gidiyor. Sistemde harici bir ekran kartı yok. Komple sistemi değiştirdik işlemci, anakart, ssd, ram, psu. Yine aynı. Sizce neden yapar?
  3. CFK’

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Merhaba. Arkadaşımın bilgisayarı sürekli olarak farklı farklı mavi ekran hataları veriyor. Uzaktan pek müdehale edemiyorum. PC'den anlamıyor. Dump dosyalarını ilettim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. https://drive.google.com/file/d/1IcUH2aSKHFIWMx7ehAnRlgWXHXj4pyi_/view
  4. CFK’

Sürekli mavi ekran hatası

Merhaba. Pc benim değil arkadaşımın pcsi. SSD sağlığı %100, Hd tune ile tarattım. OCCT ile parça testlerini yaptım. Bir problem gözükmüyor ama durduk yere sürekli olarak hata kodları farklı olacak şekilde mavi ekran alıyorum. Dump dosyalarını ilettim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden...
  5. CFK’

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Merhabalar. Arkadaşımın bilgisayarı sürekli olarak farklı farklı mavi ekran hataları veriyor. Uzaktan pek müdehale edemiyorum. Pcden anlamıyor. Dump dosyalarını ilettim yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...
  6. CFK’

RTKVHD64.sys mavi ekran hatası

Merhabalar dump dosyasını ilettim. Yardımcı olursanız sevinirim. https://drive.google.com/file/d/1Cy8KaBS120vBS7Q-YsO0miwWBL7QAELs/view?usp=sharing
  7. CFK’

Windows 10 Pro lisans anahtarı alacağım nerden almalıyım?

Arkadaşlar film izlerken gözüme çok takıldı da en hızlı şekilde teslim alacağım bir windows 10 pro key lazım. Link atar mısınız?
  8. CFK’

12100F sistemde Fury Renegade 3500MB/s veriyor, neden?

Arkadaşlar merhaba sistemin özellikleri aşağıda belirttiğim gibi 7300/7000 okuma yazması olan ssd 3500/3500 veriyor sebebi nedir? KSMde firmware güncellemesi de yok. Sıcaklıklar boşta iken 32 yükte iken max 54ü gördü. İşlemci : İntel i3 12100F Ram : GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4...
  9. CFK’

12100F sistemde Kingston Fury Renegade ile kaç hız alırım?

Sistemim aşağıda belirttiğim gibi Kingston Fury Renegade ile kaç hız alırım? Belirtilen hızlara ulaşabilir miyim? İşlemci : İntel i3 12100F Ram : GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Ekran kartı : Msi RTX 3050 Ventus 2X 8GB OC Anakart : MSI PRO H610M-B Kasa & Psu : MSI MAG FORGE...
  10. CFK’

10100F + RX550 Sistem donma sorunu

Arkadaşlar merhaba, kasam için yeni parçalar aldım taktım bilgisayar çalışıyor fakat kendini süreli olarak BİOSa atıyordu, düzelttim. Format vs attım başka problemler çıkardı düzelttim. Harddiskim ölmüştü ve SSD de pek iyi durumda değil çokça performansı %100e çıkıp iniyor. Şuanda da ara ara...
  11. CFK’

10100F sistem Windows ve Format ekranında takılı kalıyor

Arkadaşlar merhaba, kasam için yeni parçalar aldım taktım bilgisayar çalışıyor fakat kendini süreli olarak BİOSa atıyordu, düzelttim. Sonrasında ise ayarlardan normal olarak güncelleştirmeleri yaptım. Bilgisayarı yeniden başlattım ve sonuç hiç bir şekilde Windows açılmıyor. Windows yükleme...
  12. CFK’

Bilgisayar Windows yükleme ekranında takılı kalıyor

Arkadaşlar merhaba, kasam için yeni parçalar aldım taktım bilgisayar çalışıyor fakat kendini süreli olarak BİOSa atıyordu, düzelttim. Sonrasında ise ayarlardan normal olarak güncelleştirmeleri yaptım. Bilgisayarı yeniden başlattım ve sonuç hiç bir şekilde Windows açılmıyor. Windows yükleme...
  13. CFK’

Bilgisayar kendi kendine BIOS’a giriyor

Arkadaşlar merhaba, kasam için yeni parçalar aldım taktım bilgisayar çalışıyor fakat kendini süreli olarak BİOSa atıyor. Windows ekranı gelmiyor. Bilgisayar SSD ve HDD görüyor fakat tahminimce Windows’u tanımıyor. Yeni parçalarımı ve eskilerini aşağıya ekledim. Belki EUFI ve LEGACY ile...
  14. CFK’

i5 3470 Valorantta %100 kullanıyor

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım bu aralar çok kasmaya başladı, eski olduğunun farkındayım ilerde yenileyeceğim ama şuan idare etmek zorundayım. Upgrade yapamam yani. Valorantta veya başka oyunlarda sürekli cpu kullanımı %100de ekran kartı da aynı şekilde anlamış değilim, sürekli fps drop...
  15. CFK’

Güncellemeden sonra kasma sorunu

Arkadaşlar merhaba. Laptopuma format attıktan sonra ardından güncelleştirme yapınca karşıma "Ayarlarınız değiştirildi. Yeniden başlatın." diye bir uyarı çıkıyor ve sonrasında bilgisayar kasmaya başlıyor. Tekrar format atıyorum bu sefer internetsiz şekilde, bir sorun olmuyor. Bilgisayar normal...
  16. CFK’

HP Laptop kasma sorunu

Arkadaşlar merhaba. HP markalı laptopum çok kasıyor. Sanırım darboğaz var. İşlemci kullanımı ara ara 90-100e çıkıyor. Sistem özellikleri şu şekilde; AMD A8-7410 APU, 4 GB DDR3, 240GB Netac SSD, AMD Radeon R5 Graphic Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler, sağlıklı kalın.
Top Bottom