Arama sonuçları: *

1. O

FACEBOOK ŞİFRE UNUTTUM

facebookda şifremi unuttum gmail ve telefon numaram kayıtlı değil nasıl dğeiştirebilirim
  2. O

RİSE OF KİNGDOMS OYUNUNDA BAĞLI OLAN GMAİL NASIL KALDIRILIR

ANDROİD OYUNUNDA GMAİL NASIL KALDIRILIR YANİ YANLIŞ GMAİLLE OYUNA BAŞLAMIŞ HESABI SATMAK İSTİYOR AMA SATAMIYOR
  3. O

steamdan önceden aldığım oyun alınmamış olarak gözüküyo

ben human fall flat almıştım ama şu anda kütüphanemde gözükmüyo ne yapabilirim
  4. O

BİLGİSAYAR NASIL SIFIRLANIR

ben bilgisayarrımı sıfırlamak istiyorum nerden sıfırlayacağımı bilmiyorum eğer sıfırlarsam fps artarmı?
  5. O

Valorant hesap alirken nelere dikkat etmeliyim

Valorant hesap alicam ama gmail devredilecek diyor güvenli olurmu?
  6. O

geforce experience video çekme

operada fekan video çekmek istediğim zaman desteklene oyun gerekiyor diyo nasıl düzeltebilirim
  7. O

Operada Nvidia video çekmek

Ben alt Z de video çekmek isteyince desteklenen oyun gerekiyor diyo nasıl duzeltebilirim
  8. O

Eski telefondan yeni telefona gmail hesapları atma

ben yeni telefon aldım ve eski telefonumdaki gmail hesaplarını yeni telefona atmak istiyorum nasil yapicam
  9. O

Cs go da ani fps drobu

Ben cs go oynarken FPS birden 200 lerden 50 lere düşüp tekrar 200 e çıkıyor nedeni nr olabilir ve nasıl çözebilirim
  10. O

opera discordda yayın açarken siyah ekran sorunu

dicordda opera yayını yapmak istediğimde siyah ekran oluyor discordda benim yayınımda hiç bir şey gözükmüyor
  11. O

Gtx1050 i5-9300h işlemci ve ekran karti

Laptopum Asus 571gd 1050ekran kartı ve i5-9300h işlemcisi var raft da kaç FPS alırım
  12. O

RGW9 comfort ekolayzer ayarları

kulaklığım rampage rgw9 comfort ekolayzer ayarlarını oyun için 7.1 i iyileştirmesi için nasıl yapıcam
Geri