Arama sonuçları: *

1. sweett

5600x Sabit 2.92 GHz

Merhaba. MSI Afterburner ve Görev Yöneticisi üzerinden baktığımızda 2.92 GHz çalışıyor işlemci. BIOS ayarlarını sıfırladıktan sonra Core Performance Boost'u kapatıp D.O.C.P. ayarını aktifleştirdik. Sonuç aynı. Sebebi nedir? Anakart: Rog Strix B450-F İşlemci: Ryzen 5 5600x Stok
  2. sweett

3 Ekranın 2'si gitti.

Merhaba. Yayıncı bir arkadaşım var. Normalde ekran kartı sürücü hatası alıp duruyorduk. Dün Windows Update yaptı yayın açmadan önce. Ama güncellemeyi yaparken belirtmiş olduğum bir şeyi daha güncelledi. Dün DDU ile kaldırıp WHQL sürüm driver kurduk bir sorun yoktu ekranlar çalışıyordu. Bu...
  3. sweett

GTA V Düşük FPS Sorunu

Arkadaşlar bundan 1-2 hafta önce oyun ayarlarımı default olarak oynamaya başladım yani Very High. FPS 100-110 arası gidip geliyordu gerçekten güzeldi. 2 hafta sonrası tekrardan oyuna girdiğimde aynı ayarlar yani very high 4x msaa ayarlarında FPS 50-70 arası dolaşıyordu. Neden kaynaklı olabilir...
  4. sweett

GTX 1660 Ti Ryzen 5 3600 CS:GO Düşük FPS

Merhaba, başlıkta gördüğünüz üzere işlemcim ekran kartım vs... İle CS:GO'da almam gereken FPS'yi alamıyorum. Şöyle özetleyeyim. Normalde R5 1600 ve GTX 1050 Ti kullanıyordum 3 yıl önce. 250-300 FPS alıyordum. Sonra ekran kartını GTX 1660 Ti Gaming X modeli ile değiştirdim. Birkaç ay öyle...
Geri