Arama sonuçları: *

1. Emre mete

Mavi Ekran Nvdia güncelleme sonrası donma

Beyler dün son sürüme güncelledim 4070 ekran kartına sahibim pc masaüstünde dahil takılmaya başladı silip bir önceki sürümü tekrar yükledim fakat çok bir fark oluşmadı aynı durumu yaşayıp çözen oldumu format atmadan
  2. Emre mete

25 yıllık pc kurtarma operasyonu

Beyler 25 yıllık bir pc var eski fotoğraflarımız vs var içinde yıllar oldu açmayalı enson hatırladığım bir sebepten mavi ekran da felan kalıyordu sanırım açılmıyordu kısacası. Hdd yi söküp yeni pc ye taksam bu bilgileri alabilir miyim bir de dönüştürücü lazım gibi geldi lazım mı acaba? Son...
  3. Emre mete

İtopya Bilgi verilmeden işlem yaptı.

Beyler geçenlerde vok friday 3 sistem satın almıştım kasa hasarlı gelmişti ve ramlar da yanlıştı. Ben de geri gönderdim benden kargo tutanağı istendi ben de olmadığını video kaydı eşliğinde açtığımı söyleyip videoyu itopya ya ilettim incelenip size dönüş yapılacak denildi az önce msj geldi...
  4. Emre mete

Hasarlı ürün geldi kanıt isteniyor.

Beyler vok friday 3 sistem satın aldım sistem kasasının camı kırık geldi.Kargo tutanağı tutmadım yoğunluk nedeniyle getirmemişlerdi ben gidip aldım. Kutuyu açarken video kaydı aldım normalde tutanak şart ama gönderin inceleyelim dediler mail atmamı istediler ama mail 26mb civarı dosya boyutu...
Geri