Arama sonuçları: *

1. yigitern

sistemim kaç TL eder

Sistemimi satın alalı 1 yıl oldu itopya üzerinden 29 temmuz 2022 tarihinde satın aldım ve laptop alıcağım için satmayı düşünüyorum fiyat hakkında bi bilgi verebilrseniz sevinirim iyi forumlar. Asus DUAL RTX 3050 8GB | Intel Core i3 12100f | G.Skill Ripjaws 8x2 3600 MHz | Asus EX-B660M - V5 D4 |...
  2. yigitern

ACİL Monitör kapanıp açılıyor

Selamlar son zamanlarda çok fazla yaşadığım bir durum ve çözemiyorum Monitörümün ekranı kapanıp açılıyor ara sıra düzeliyor 1-2 gün geçince tekrar aynısı oluyor Bugün aldığım Error şu şekilde Anakarta oturmuş ve kablolar sağlam durumda driverlerimde güncel. Yardım ederseniz sevinirm
  3. yigitern

1440X900 monitör 1024x gösteriyor

1440x900 olan monitörüm bu sabah pcyi açtıgımda 1024x768 olarak karşıma çıktı ve nvidia denetim masasından 1440x900 seçeneği silinmiş durumdaydı özel çözünürlük oluşturdugumda ise yazılar bulanıklaşmaya başlıyor ekran kartımın driveri güncel neden böyle oluyor
  4. yigitern

KASADAN GELEN BİP BİP BİP SESİ

Öncelikle merhaba yaklaşık 1 ay önce 2. elden bir sistem topladım ve sistemimi uzay kasa olarak kullanırken her hangi bir ısınma sorunum yoktu en azından belirli bi süreliğine fps dropları girmeye başladığında ucuza bir kasa aldım ve içine montajladım termal macunlarını yeniledim ve kasanın...
  5. yigitern

kasadan gelen bip sesi

Öncelikle merhaba yaklaşık 1 ay önce 2. elden bir sistem topladım ve sistemimi uzay kasa olarak kullanırken her hangi bir ısınma sorunum yoktu en azından belirli bi süreliğine fps dropları girmeye başladığında ucuza bir kasa aldım ve içine montajladım termal macunlarını yeniledim ve kasanın...
Geri