Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Valorant R5 5600X fps düşük

Merhaba arkadaşlar R5 5600X - 16 gb kingston 3733 mhz ram - B550 TOMAHAWK Anakart ve Zotac RTX 3060 12 gb ekran kartına sahibim. Abdullah abinin yeni sisteminin valorant testinde ölüm kalımda 300 lerin altına inmezken ben 200-230 fpsleri görebiliyorum. Ranked da 190 fpslere kadar yer yer...
  2. B

Ekranda siyah çizgiler çıkması

Merhaba rtx 3060 12gb ekran kartına sahibim. Oyun vs. oynarken ki saatlerce oynadığım zaman dahil ekranda veya herhangi bir yerde bir siyah çizgi vs. bir şey çıkmıyor ancak masaüstünde takılırken ya da youtube veya netflixde dizi izlerken bazen altyazılar kayboluyor bazen de ekranın alt kısmında...
  3. B

Laptop uyku modunda ısınıyor

Merhaba geçen ay hp victus 16 r5 6600h-rtx 3050ti'li laptop satın almıştım. Laptop uyku moduna geçince ısınmaya başlıyor 1 defa mavi ekran verip işlemcinin yüksek derece olduğunu söylemişti şimdi de uyku modundan çıkardığım da işlemcinin 90 derece olduğunu gördüm ve uyku modundan çıktığı gibi...
  4. B

Valorant pikselleşme oluyor

Merhaba valorant oynarken fark ettim brimstone e sini falan açtığımda pikselleşme yaşanıyor ya da karakter seçme ekranındaki adamların nickleri vb. hep pikselleşiyor sebebi ne olabilir acaba ?
  5. B

Fortnite r5 5600x rx 6600 ile düşük fps

Merhaba fortnite oynarken şehir içinde 60 fpse kadar drop yiyorum ve akıcı oynayamıyorum neden acaba ?
  6. B

Aerocool orbit argb kablosu

Merhaba elimde aerocoolun orbit fanı var 2 adet. Ben bunları bilgisayarımda kullanmak istiyorum ama girişleri normal argb girişi değil. Bunların dönüştürücüsünü de kaybettim ne almam gerekiyor acaba ?
  7. B

RX 6600 radeon ayarı kaydetmeme

Merhaba ekran kartımın fan ayarlarını yapıyorum yaptıktan sonra o ayarla çalışıyor ama oyunu kapatıp açıyorum yine normale dönmüş oluyor. Profil vs. eklemedim de. Nasıl düzeltebilirim bunu acaba ?
  8. B

CSGO Karakterin buglu gözükmesi

Merhaba macbook air m1 işlemcili laptobumda ara ara csgo oynuyordum dünden beri karakterin elleri yukarı doğru uzanıyor falan karakterin yarısı gözükmemeye başladı. Çözümü nedir ? Oyun dosyalarını doğruladım oyunu sildim yeniden yükledim sorun çözülmedi.
  9. B

HDMI ile 144 hz alamıyorum

Merhaba arkadaşlar asus vp249qgr monitörünün içinden çıkan HDMI kablosunu asusa takınca 144hz alabiliyorken gamepower 27 inç 144 hz GPRBP27C1144 monitörüne takınca 120 hz alıyorum neden acaba ?
  10. B

Acer nitro 5 r5 3500 gtx 1650 ekran gidiyor oyundayken

Arkadaşlar kuzenim daha bugün aldı ve oyuna girdiğinde ekranı gidiyor ve laptop kitleniyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyor. Sebebi ne olabilir ekran kartı driver güncellendi.
  11. B

ARGB fanların hepsini bir tane argb giriş ile kontrol etmek

Merhaba msı mag b550 tomahawk anakartı satın aldım r5 5600x için ve kasam da 6 adet argb fan bulunmakta bu fanları msı mag forge 100r'ın içinde gelen kontrolcü ile kontrol ediyorum ancak benim merak ettiğim şu ben kontrolcüyü anakarta bağladığım da bir sorun ile karşılaşır mıyım ?
  12. B

Bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder ?

Merhaba bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder acaba ? İ7 8700k Asus prime z390-a PNY 2X8 3200 MHZ XLRB RGB RAM ASUS TUF EVO RX 5600XT COOLER MASTER ML LİTE 240MM FSP 750 W 80+ GOLD HYDRO G PRO PSU 3 ADET ID COOLİNG ARGB FAN 1 ADET COOLER MASTER SİCKLE FLOW ARGB FAN MSI MAG FORGE 100R...
  13. B

Aygıt yöneticisinde rgb ledin usb girişini tanımıyor

Merhaba aliexpress üzerinden https://tr.aliexpress.com/item/32900964704.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.53304c4dDJEtN2 bu ürünü aldım amlight olarak geçen bir teknolojisi var ve bir kutusu var kutunun bir tarafını pcdeki usab girişine bağlamam lazım ama bağladığım da aygıt yöneticisinde bu şekilde...
  14. B

Anakartdaki 3.0 usb girişi

Merhaba klavyemi anakartın 3.0 usb girişine bağlıyorum ve bazen bazı harfler çalışmıyor ama kasadaki 3.0 usb girişine bağlayınca sorunsuz çalışıyor. Anlam veremedim. Bilen biri var mıdır acaba ? @Abdullah Hacıgül
  15. B

Asus Tuf Evo RX 5600 XT Fan ayarlanmıyor

Şöyle bir sorun oluyor sadece asusun gpu tweak 2 programı ile ayarlanıyor fanlar onun haricin de amd software den bile ayarlanmıyor acaba sebebi nedir ?
  16. B

Laptopum harici ekran kartını kullanmıyor.

Merhaba laptobumun harici ekran kartı olan r5 m430 ekran kartını kullanamıyorum. Lole girdiğim zaman kullanım yüzdelerini ss aldım sebebi nedir acaba ?
  17. B

lenovo v110-17IKB laptop güncelleme sonrası

Merhaba laptopla dün lolde orta ayarlarda 60 fps sabit alıyordum. Bugün sabah ekran kartı ve windows güncellemelerini yaptım. Düşükte bile 60 fps alamıyorum çok fazla drop yemeye başladım sebebi nedir acaba ?
  18. B

Lol de fps drobu yaşıyorum

https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-100-core-i5-5200u-22ghz-4gb-ram-500gb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html#genel-bakis elimde böyle bir notebook var . ekran kartı olarak gt 920m var. Lolde 80 üstü fps alıyorum ama sürekli olarak 10 fpslere düşüyor fight sırasında sebebi nedir acaba ?
  19. B

Sıvı soğutma cpu fan

Merhaba Asus z390-a anakartına sahibim sıvı soğutmamı anakartta water pumpa bağlayınca pc açılırken cpu fan eror yazısı veriyor ve biosdan m2 yi seçip direk windowsa girebiliyorum ne yapmam lazım sıvı soğutmayı illa cpu fana mı bağlayacağım ?
  20. B

Monitör görüntü sorunu

Merhaba bir tane sistem topladık geçenler de çok konu açtım ve şimdi şunu fark ettim sistem de her şey çalışıyor ama benim kendi kullandığım monitöre takınca görüntü vermiyor ancak içerideki televizyona takınca görüntü veriyor sebebini bir türlü anlayamadik neden böyle oluyor ? 1589998939...
Top Bottom