Arama sonuçları: *

1. Turabi

Bilgisayarımın hdd diskinde bir sorun var

Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarımda m2 ssd ve ekstra depolama olarak hdd kullanıyorum daha düne kadar bir sorun yoktu ama bilgisayarı açtığımda otomatik onarım diyip başka bir yere atıyor hdd çıkarıp bilgisayarı tekrar açtığımda bu sorun çözülüyor hatta bilgisayar açıkken hddyi takıp...
  2. Turabi

gta 5 msvcp140.dll sorunu

bu hatayı alıp duruyorum napmam lazım
  3. Turabi

Steamde aldığım bu hata nedir?

Böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım (STEAM BU WİNDOWS SÜRÜMÜNDE ASCII OLMAYAN KARAKTERLERİ İÇEREN BİR DOSYA YOLUNDA ÇALIŞTIRILAMAZ. LÜTFEN STEAM VARSAYILAN SİSTEME YENİDEN YÜKLEYİN VEYA WİNDOWS 7 VEYA DAHA YENİ BİR SÜRÜM KURUN.)
  4. Turabi

Yeni aldığım sistemde sadece yerel disk c var

Bunu nasıl 2 ye bölebilirim sanır8m bunun yüzünde steam falan indiremiyorum yardim eder misiniz?
  5. Turabi

Ekran kartı takılı iken anakarttaki monitör girişini kullansam sıkıntı olur mu?

Dostlar merhaba hdmi girişli monitörüm olmadığı için dönüştürücü gelene kadar onu kullanıcam sorun olur mu?
  6. Turabi

Elimde boyle bir sistem var ama ekrana goruntu vermiyor

Benim eski sistemim calistirdim ama ekrana goruntu gelmiyor sinyal yok diyor
  7. Turabi

Bilgisayarım açılıyor birkaç dk sonra kendi kendine kapanıyor

Bilgisayarı açıyorum açılıyor hiçbiryere girmezsem kapanmıyor ama mesela Google girdiğim zaman kapanıyor ya da başka bir uygulamaya sizce sorun nedir nasıl çözerim yardımcı olursanız mutlu olurum
Top Bottom