Arama sonuçları: *

1. B

Windows 10 şifre kaldırılmıyor

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum ama şifreyi bir türlü kaldıramadım sizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
  2. B

PC Formattan sonra HDD görmüyor

Arkadaşlar bilgisayara format attım SSD'ye kurdum sistemi ama HDD gözükmüyor ne yapmam lazım? Disk yönetimi kısmından gözüküyor ama harf ata yapamıyorum gözükmüyor fakat ssd de gözüküyor harf atama.
  3. B

Masaüstünde droplar, kasılmalar, imlecin kaybolması gibi problemler oluyor

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oluyor. Windows SSD'ye kurulu, oyunlar HDD'ye kurulu. Oyunlarda böyle bir problem yaşamıyorum. Çözümü nedir? Ve SSD sağlamlık testlerini nasıl yapabilirim? Sistemim R5 2400G RX 6500 XT B450M-K II 500W 80+ PSU 1x8 Corsair Vengeance 3200MHz 1x8 Corsair...
  4. B

PC Google da yada normal windowsda takılırken kasma yapıyor

Arkadaşlar sistemimde bozulan bazı parçalar vardı onları değiştirdim bi de bir kaç upgrade yaptım. Ssd alıp sistemi ona kurdum fakat kasma donma drop gibi sorunlar var nasıl çözebilirim? Eski Sistemim r5 2400g asus prime b350m-a (bozuldu) rx570 (bozuldu) 1tb hdd 1x8 corsair ram 2x4 xpg ram Yeni...
  5. B

Pc bios gelmiyor ne yapmam lazim

Pc calisiyor ama ekran gelmiyor, onceden gelen bip sesi simdi gelmiyor. Bios pilini tak cikart yaptim ramsiz calistirdim gene duzelmedi lutfen bilen biri yardimci olabilirmi kafayi yiyecegim artik anakartmi gitti acaba
  6. B

APU görüntü vermiyor

Ekran karti takili iken apudan goruntu alabiliyorum ama ekran kartini cikartinca apu goruntu vermiyor bip sesi geliyordu o bile gelmiyor yardimci olurmusunuz?
  7. B

PC Üstündeki kapatma tuşu çalışmıyor

Arkadaslar kasa ustundeki tuşdan bilgisayar açiliyor fakat kapanmiyor ssd taktiktan sonra boyle oldu neyden kaynaklaniyor olabilir?
  8. B

PC MİKROFONU ALGILAMIYOR.

İşlemcinin termal macunu yeniledim tekrar topladım pc mikrofonu algılamıyor neden olabilir? ön girişlere takınca algılıyor ama.
  9. B

XFX RX570 ISINMA SORUNU

Selam Herkese, İncehesap.com'dan Gaming Gecesi İndirimlerinde Xfx marka Rx570 Satın Aldım. Fakat Ekran Kartı Oyunda 88 Dereceyi Gördü, Boştayken 50 Derecenin Aşşağısında Geziyor. Ancak Kasanın Yan Kapağını Açınca maks 78 dereceyi gördüm sizce bi ayarmı çekmeliyim yoksa iademi etmeliyim?
Geri