Arama sonuçları: *

1. S

PC İlk açılışta ssd %100 kullanıyor

Pc'yi her açtığımda ssd %100 kullanıyor 30 saniye sonra falan normale dönüyor. Ne kullanıyor diye baktığımda windows ile ilgili bir şey kullanıyor görevini sonlandıramıyorum. Aşağıdaki ss'i konuyu yazarken pc'yi yeniden başlatıp çektim kapatıp açsaydım %100 kullanıyor %30 civarında olduğuna...
  2. S

Tornavida ile çalışan kart güç kablosuyla çalışmıyor

Son 2 konumda bundan bahsetmiştim görenler bilir. Kasanın power tuşuna bastığımda her şey çalışıyor ekran kartı fanları dönmediği için görüntü gelmiyordu. Bugün 2 kere tornavida ile kapatıp açtım tek seferde açıldı kasanın power tuşuyla denediğimde 10-15 denemede ekran kartı geliyordu kendine...
  3. S

PC ilk açılırken SSD %100 kullanılıyor

Son 2 gündür pc açıldığı zaman ssd %100 kullanılıyor bi süre sonra düzeliyor ama. Görev yöneticisinden baktığım zaman "uzaktan telefon bağlantısı" kullanıyor ssdyi ama ben telefonu pcye bağlamadım bunun sebebi nedir
  4. S

Tam ekran modunda ekran kararıyor

Her oyunda oluyor ve sadece tam erkan modunda oluyor. Tam ekrana alınca ekran 2-3 saniyeliğine simsiyah oluyor ve tekrar geliyor. Nası düzeltecem bunu
  5. S

Çözüldü✓ Monitöre görüntü gelmiyor?

Ekran gelmiyor hocam altta çok ufak bi yer gelip gidio napcam 1690367413 Görev yöneticisini acmaya çalışıyorum yine olmuyor nasıl duzeltcem bunu. 1690367479 Cs girmeye çalışıyordum csdede simsiyah oluo pencereli yapınca geliyodu 1690367699 Biosta bi sıkıntı yok ama
  6. S

eksik driver vsmi var neden böyle oluyor

CS gircem 32 bit gözüküyor ve girdiğim zaman ses geliyor görüntü siyah kalıyor oyun arkada çalışıyor ama. Aygıt yöneticisnden işlemcinin sürücüsü 2009 yılından kalma gözüküyor. Biliyorum işlemci driveri yok ama chipset vs tam kuruldumu bilemiyorum nasıl halletcem bunu
  7. S

msı afterburnerde sıcaklık vs gözükmüyor

gördüğünüz gibi hiçbir sıcaklık değeri gözükmüyor fan hızını ayarlayamıyorum neden 1617109922 bunlar geldi kendi kendine diğerleri nasıl gelicek
  8. S

Çözüldü✓ Sitelerde nereye tıklarsam tıklayayım yazı yazacakmışım gibi oluyor

her sitede nereye tıklarsam tıklayayım not defterinde vs. yerlerde yazı yazarken çıkan ince cizgi çıkıyor nasıl çözerim
  9. S

laptopum gittigidiyormu ?

az önceki konuyu görenler bilir laptopumun ilk usb girişi çalışmıyordu bu ilkde değildi birkaç yıldır ben kullanıyorum birde ilk sahibi kullamış neden böyle bir hata veriyor yeniden başlatınca düzeldi
  10. S

Çözüldü✓ laptopumun usb girişi bi anda klavyemi okumaz oldu

laptopta 2 tane usb girişi var sol da olana fareyi takınca çalışmıyor klavyeyi takıncada klavye çalışmıyor dün akşam çalışıyordu ama yenidende başlattım tekrarda başlatırım ama başka çözümü varmı
  11. S

MSİ Afterburner ile İlgili Sorum Var

bu neden iki tane ve bnm işlemcim intel neden amd var orda birde bu uygulamayı nasıl başlatıcağaım ısıyı kullanım değerini nasıl açıcam anlatırmısınız uygulama msı afterburner
Geri