Arama sonuçları: *

1. M

Virüs girmiş olabilir mi?

Bilgisayarı birine verdim usb'ye şarkı yükleyecek diye, geri aldığımda şu vardı. Hemen tarama başlattım Defender'dan.
  2. M

Java(TM) Platform SE Binary yüksek ram kullanımı

Cihazı her açtığımda bu da otomatik olarak geliyor ve çok ram tüketiyor. Bu gerekli bir program mıdır, eğer değilse bunu kökten kapatmanın bir yolu var mıdır?
  3. M

Kaspersky'yi Kaldıramıyorum!

Bi ara okulun lisansı var diye yüklemiştim, şimdi kaldıramıyorum. Yüklü programlarda da görünmüyor. Bunu nasıl silebilirim?
  4. M

Yazıcının çıkarabileceği en küçük punto nedir?

Kırtasiyelerdeki büyük yazıcılar minimum hangi yazı boyutunu okunacak şekilde çıkarır?
  5. M

Valizde Laptop Taşınır mı?

Kıyafetlerin arasına çantasıyla birlikte koydum. Sıkıntı çıkar mı?
  6. M

Torrent upload sorunu

Arkadaşlar okulun ağına bağlıyım. Torrent'den bir şey indirmeye çalışınca upload yapıldığı için ban atıyorlarmış. Bu sorunu nasıl çözerim? Acil Torrent kullanmam lazım.
  7. M

Advance Uninstaller silinmiyor!!!

Program ekle/kaldır sekmesinde görünmüyor. Dosya konumuna geldim, arşive ekle deyip "arşive ekledikten sonra sil" seçeneğine tıkladım ama hata veriyor.
  8. M

Monitör overclock'dan sonra bozuldu

Arkadaşlar laptopumun monitörünü önceden 60 hz'den overclocklu şekilde 65 hz'de kullanıyordum. Şimdi teknik serviste ekranı komple değiştirmişler, ben de tekrardan overclock yapayım dedim. Ayarlardan 65 hz'e ayarladım, uygula dedim ve ekran çok bozuldu hiçbir şey belli olmuyordu. 15 saniyede...
  9. M

Bu uyarı ne anlama geliyor?

Cihazım teknik serviste olduğu için yaklaşık bir hafta kapalı kaldı. Şimdi böyle bir uyarı veriyor.
  10. M

Yedeklemede "sürücü bulunamadı" uyarısı

Merhabalar. Yedekleme yapmak istiyorum. Sistemde SSD ve HHD mevcut ama Windows ayarlarından yedeklemeye girip sürücü ekle dediğimde "kullanılabilir sürücü bulunamadı" uyarısı geliyor. Nasıl yapacağım yedeklemeyi?
  11. M

Garantiye göndermeden verileri yedeklemek gerekir mi?

Yakın zamanda laptopumu garantiye göndereceğim. Içindeki verilere bir şey olur mu?
  12. M

İnternet kullanım grafiği normal mi?

Bu ekran görüntüsünü her şey kapalıyken aldım. Bana bir terslik var gibi geldi. 1619210600 Virüs bulaşmış olabilir mi?
Top Bottom