Arama sonuçları: *

1. hamzacolk

GTX 1660 fps sorunu yaşıyorum.

işlemcim i3 10100f kartım da daha yeni sıfır aldığım zotac gtx1660 cs ve valo gibi oyunlarda fps değerlerim bazen iki hanelere kadar iniyor düşük ayarlarda furmark yaptım fps si az geldi bana rx5500 85fps alıyordu. kurulumda mı hata yaptım ddu ile eski amd driveri silip yerine güncel gtx 1660...
  2. hamzacolk

Mpow Air SE dip ses sorunu nasıl çözebilirim ?

Ekran kaydı almıştım tekrar izlerken farkettim ki epey bi dip ses var bu durumu nasıol çözebilirim kartın herahngi bir driveri yok
  3. hamzacolk

Güvenli modda açılırken siyah ekran alıyorum.

Ekran kart driverini silmek için güvenli modda başlatmam gerekti fakat yeniden açılmadı. Format atmadan çözebileceğim bir yol var mı ?
  4. hamzacolk

AMD Ekran kartları niye böyle ?

Şu an RX5500XT 4gb var elimde ve kullanıyorum. kartın test değerleri iyi 73 sabit çalışıyor en fazla 76 görüyor. Fakat oyunlarda çok kötü. Daha önce de bir kere daha olmuştu driver vs her şeyi güncelleştirmeyi denedim. En güncel olanı sorunlu dediler öncekine döndüm yok. En sonunda format attım...
  5. hamzacolk

CSGO da ikinci ekrana tıklayınca alta atıyor

oyunda yan ekrana tıklayınca alta atıyor tam ekran olduğu için olduğunu biliyorum fakat düzelmesi için belli bir ayarı var mı acaba ?
  6. hamzacolk

Ekran Kartı sorunumu nasıl anlayabilirim ?

Ekran kartım Rx5500xt 4gb ve işlemcim i3 10100f. ekran kartımı sonradan aldım alalı daha pek bir zaman geçmedi ikinci el aldım fakat benchmark değerleri gayet düzgün sıcaklıklar normal sorun ise kartta ciddi bir kararsızlık var forza 5 dün oynayabiliyorken bugün oynayamıyorum sesler kesiliyor...
  7. hamzacolk

Çözüldü✓ M2 SSD depolaması yarı yarıya düşmüş nasıl olabilir ??

Kingston m2 ssd kullanıyorum 250gb. Normalde 232 gb alanı olması gerekiyor az önce baktım 112'ye düşmüş böyle bir şey nasıl olabilir ?
  8. hamzacolk

Ekran kartım mı sorunlu oyunların başında niye böyle düşüyor ?

arkadaslar kartimi yeni aldım ve oyunun başlarında fps düşük berbat ama oyunda durdukça düzeliyor. Düzelenene kadar sorun yaşatıyor ve bazı oyunlarda direkt sorun var f1 22 oynuyorum açılana kadar canımı veriyorum neredeyse ama az önce high ayarlarda benchmark yaptım oyun içinde fps averajım...
  9. hamzacolk

GPU kullanımı ve tam performans alamama sorunu. Rx5500xt - i3 10100f

arkadaşla başlıkta yazdığım parçalara sahibim ekran kartını yeni aldım furmark 72 dereceyi geçmedi düzgündü fakat oyuna girdiğim zaman başta çok donma kasma olup zamanla düzeliyordu. Az once dirt2.0 oynarken windows+g yaptım ve gördüm ki gpu kullanımım yüzde yüzdü. Tam performans alamamın...
  10. hamzacolk

f1 2020 CRASH sorunu

f1 2020 oynarken çok sık crash yiyorum. Yarışın sonunda tam bitmişken crash yiyorum ve save de gidiyor. Bunun bir çözümü var mı ? yt yeterli olmadı. 1662726149 bide oyundan sonra bu hatayı da alıyorum; 1662727542 bilen yok mu acaba ?
  11. hamzacolk

Ekran bazen yeşil ekran oluyor bazen tamamen siyah oluyor ?

Ekranım arada yeşil ekran oluyordu HDMİ kablosu yüzündendir diye uğraşmadım üzerine zaten nadir oluyordu. Az önce de ekran saçmalayıp siyah erkana geçiyor. Ekran kartı sıcaklığına baktım boştayken olmuştu ve 27 derece gösteriyordu. Sorun nerede acaba ? kendim düzeltebilir miyim ? Siyah ekran...
  12. hamzacolk

Youtube’den video izlerken GPU kullanımım tavan yapıyor. Nedeni nedir ?

Arkadaşlar Radeon Sofrware’den kullanım durumuna bakayım dedim az önce ve karşıma çıkan değer şaşırttı beni. Böyle olması normal mi ? gpu 100-99% görüyor. Özellikle tam ekran yapınca. Normal bir şey mi ?
  13. hamzacolk

Yardımınıza İhtiyacım Var Anakarta kablo takmamda yardımcı olur musunuz ?

Anakartıma aşağıda bıraktığım kablo ve hirişine takmam gereken kablolar var takma sırası nasıl olmalı ? lütfen yardımcı olun bilgisayarı kullanamıyorum. Kablo isimleri fotoğrafta pek belli olmadığı için yazıyorum; Power Led+ Power Led- Reset Sw Power Sw HDD Led + -
  14. hamzacolk

Foruma giriş yapamıyorum.

Donanım arşivi Web sitesine wifi ile girmeye çalıştığımda nereden denersem deneyeyim 403 Forbidden diye bir hata alıyorum. Ancak mobil veriden girebilirsem oluyor ki şu anda öyle giriyorum. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
  15. hamzacolk

Eski laptop'u nasıl hızlandırabilirim ?

Arkadaşlar elimde çok eski bir laptop var. Her şekilde her yerde yavaş google açılma süresinden tutun bilgisayarın kendi uygulamalarına kadar her yerde yavaş. Para harcamadan nasıl daha kullanılabilir hale getirebilirim? etkili olacağını düşündüğünüz videoların linkini de atabilirsiniz.
Geri