Arama sonuçları: *

1. Rality

Bilgisayar fanı açıldıktan sonra açılıp kapanıyor

Merhaba arkadaşlar bu sorun bayağıdır var ama beni normalde rahatsız etmez fakat şimdi çok olmaya başladı. Bilgisayarı başlattıktan sonra 2-3 dakika 5 saniyede bir fanlar açılıp kapanıyor bilgisayar kapanmıyor fakat bu neden olabilir? Video linki:
  2. Rality

PC Boştayken cızırtı sesi geliyor

Merhaba normalde yaklaşık 4 gün önce yeni kasa ve yeni ssd aldım ve anakart montajını kendim kurulum yaptım ve her şey çalışıyor. Fakat ortam sessizleştiğinde kasadan cızırtı sesi geldiğini farkettim sorunu çözemedim videosunu atıyorum nasıl düzeltebilirim? (M2 SSD ve ekran kartının oralardan...
  3. Rality

RX 6600 XT gereksiz FPS Drop

i3-12100F işlemcim var ve darboğaz yok yeni bios güncelledim ama arasıra fps drop giriyor örnek pubg,ea fc 1724338222 Driver güncel Adrenalineden Pro editiona geçtim biraz azaldı gibi ama ne gibi öneri verebilrsiniz resize gibi bir ayar var ondan olabilir mi?
  4. Rality

RX6600XT için driver ve ayar önerisi

1 hafta önce RX 6600 XT ekran kartı aldım fakat kurduğumdan beri oyunlarda bazı zamanlarda FPS düşmesi yiyorum neden olabilir? Örnek PUBG de oynarken bir anda oyun takılıyor FiveM, God of War gibi oyunlarda da aynısı var en stabil driver hangisi ve en iyi ayarlar hangisidir? Not : Sadece sıfır...
  5. Rality

Nvidia Anında Yeniden Oynatma Siyah Bar Sorunu

Valorant 4:3 1440x1080 oynuyorum kliplerde yanlar siyah oluyor örnek : ayarlarım şu şekilde ;
  6. Rality

Valorantta Fps Drop Yiyorum

oyunda değerler bu oc yapmayı düşündüm siz ne düşünüyorsunuz işlemcim i5-6402 ekran kartı 1050 ti 16 gb ram var 1661439215 bu
  7. Rality

Valorant fps drop yiyorum yardım?

oyunda değerler bu oc yapmayı düşündüm siz ne düşünüyorsunuz işlemcim i5-6402 ekran kartı 1050 ti 16 gb ram var
  8. Rality

İşlemci Güçlendirme Nasıl Yapacağım

Valorant oynuyorum oyunum çatışmadayken donuyor ve son 1 haftadır böyle işlemcimle alakalı olduğunu düşünüyorum işlemcim i5 6402P Ekran Kartım 1050 ti Nasıl Çözeceğim İşlemci Alacak Durumumda Yok. işlemcimi güçlendirirsem boost falan birşeyler yaparsam düzeleceğini umuyorum nasıl yapacağım...
  9. Rality

Secure boot nasıl açılır?

nasıl açacağım?
  10. Rality

Windows 11 Valorant Secure Boot Hatası

anakartım ASUS Prime valoranta girerken secure boot hatası alıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
  11. Rality

BİOSTA Sanallaştırma Yok Nasıl Açabilirim?

işlemcim bu şekilde biosa girdim öyle bir ayar göremedim.
  12. Rality

Uygulama indirdim programı açtığımda açılmadı

Farkettigimde YouTube hesabım dan videolar paylaşıldığını gördüm videoları sildim fakat video yükleyen eklentininde erişimini kaldırdım ama hala video atıyor google hesabıma girmeye çalışan sizmisiniz diyor hayır diyorum ama nasıl çözücem olayı 3 gün once yaşadım ama bugün yine oldu
  13. Rality

valorantta fps drop yiyorum

pc özellikleri : gtx 1050 ti i5-6402P 16 gb ram valorantta ateş ederken yada çok güç kullanılınca oyunumun fps drop yaşadığını görüyorum ve adamı vuramıyorum ayar varsa ayar söylermisiniz ne yapabilirim?
  14. Rality

Bilgisayarım İyi Fakat Oyun Donuyor Veya Kasıyor

Merhaba ben valorant Oynuyorum pc özelliklerim : gtx 1050 ti i5 7700 16 gb ram ama donma oluyor dediğim gibi monitörüm 60 hz o yüzdenmidir ? lütfen yardım edin
  15. Rality

İyi bilgisayarım olmasına rağmen oynadığım oyun donuyor

pc min özellikleri : gtx 1050 ti i5 7700 16 gb ram örneğin fortnite giriyorum 60 fpsden birden donup 20-30 fps oluyor sonra düzeliyor nasıl çözeceğim bir şey indirmemmi gerek
  16. Rality

ekran kartım ısınmıyor

20-25 dakika valorant oynadım ve ekran kartımın derecesi bu sorun nedir?
  17. Rality

Merhaba Ekran kartımın Fanları Dönmüyor

Ekran Kartım GTX 1050 ti valoranta gireyim dedim 20 dakika oynadım sıkıntısız bir şekilde ama 20 dakikadan sonra donmaya başladı bende fanların dönmediğini gördüm sorun nedir nasıl çözebilirim?
Top Bottom