Arama sonuçları: *

1. JumboG4rid3s

fps oyunlarında takılma sorunu

Selamlar. cs valo gibi oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen pc anlık kasmalar yaşatıyor duraksamalar oluyor sistem: r3 3100 rx5500xt4gb adata swordfish 500 gb 1200 1800 m2ssd 8x2 16 gb 3200mhz adata xpg ra asus b450-a csm anakart psu gamepower 650w psu
  2. JumboG4rid3s

Pc açılırken görüntü gidiyor

arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda (bazen) asus yazısı geliyor sonra sonra görüntü gidiyor bilgisayar açılıyor fakat monitör de görüntü olmuyor monitörün kablosunu çıkarıp takınca görüntü geliyor sorun tam olarak neyde olabilir R3 3100 3.9 GHz. ASUS Dual RX 5500XT 4 GB OC -ASUS Prime...
  3. JumboG4rid3s

arkadaşım format sonrası pcyi yönetemiyor

format attıktan sonra bu tarz uygulmaları kuramıyor yönetici onayı lazım olan hiç bir şeyi yapamıyor nedeni nedir çözümü nedir
  4. JumboG4rid3s

Format sorası d diski gözükmüyor

arkadaşımın pcye format attık c diski gözüküyor 1 tb olan hdd gözükmüyor ne yapmalıyız
  5. JumboG4rid3s

Ssd test sonuçlarım nasıl?

bu sıcaklık hız testi yaparken ki sıcaklık bi tık fazla ısınmış sebebi kasamın hava akışı kötü çok yakın zamanda ayarlayacağım bu sorunu bu testte altta ki hızlar biraz düşük geldi bana sabebi ne olmalı bu arada ssd Adata swordfish (1800-1300)
  6. JumboG4rid3s

Forza horizon 4 drop sorunu

Steamdan aldığım fh4 ultra ayarlara alıp oynuyorum oyunda fpslerim 75 -65 olabiliyor bazen 90 oluyor ama 75 iken 60 a düştüğü an drop yiyorum çok ayar ile oynadım sorunu çözemedim ara sahneler olsun festival alanında da drop yiyorum bazen anlayamadım microsoft dan oynadığım zaman böyle droplar...
  7. JumboG4rid3s

AMD 21.6.2 Güncellemesi Sorunu

dün 21.6.2 sürümü yayınlandı dün indirdim kurdum sonrasında radeon software üzerinden kayıt yaparken yeşil ekran aldım bugün forza oynarken takılmalar oluyor eğer hala geçmeyi düşünen varsa geçmesin veya benden başka bu sorunu yaşayan varmı onu da sormak isterim.
  8. JumboG4rid3s

Çözünürlük değiştikçe hz değişmesi

LG22MK400H 75 hz 1ms monitörüm var bu monitör de çözünürlük değiştikçe hz değerim 59 hz ye düşüyor nedenini anlamış değilim.
  9. JumboG4rid3s

sistemim ne kadar eder

R3 3100 3.9 GHz. ASUS Dual RX 5500XT 4 GB OC -ASUS Prime B450M-A.-Adata swordfish M.2 SSD (1800-1200)-16 GB 3200 MHz RAM.-LG22MK400H 75HZ 1 MS monitör sizce ne kadara gider sistem 1623503224 upp
  10. JumboG4rid3s

bilgisayarımın oyunlarda droplanması

sabah kalktım valoranta gireyim dedim girdim poligondayım 170-200 -300 fps araısnda alıyorum ama anlık droplanmalar oluyor neden yaşadığımı bilmiyorum bios güncellemek istedim güncelledim hala aynı sorun var ssd testi yaptım hızlarım normal başka ne yapmalıyım sizce
  11. JumboG4rid3s

razer gold ile steam cüzdan kodu alma

hepsiburadadan razer gold satın aldım hala kodum mailime gelmedi gelse bile razer ın sitesinden nasıl satın alacağımı bilmiyorum bu süreci anlatabilecek birisi varmı 40 dk oldu hala gelmedi
  12. JumboG4rid3s

Format atmak için yardım

arkadaşlar selam bilgisayarıma format atacağım videodaki anakrtın -A modelini kulalnıyorum bu videodaki gibi yaparsam bir sorun olmaz değilmi bu vedioyu izleyerek yaparsam bir sorun oluşmaz değilmi yardımcı olursanız sevinirim
  13. JumboG4rid3s

Wifiye biri bağlandığı an pingin 100 altına inmemesi

Evde toplam 4 kişi internete bağlanıyor 1kişi yani ben kablo ile bağlanyorum gerisi Wi-Fi ile bağlanıyor 3 cihaz bağlı olduğunda gene çok sorun olmuyor ama abimin telefonu bağlandığı zaman çok ping oluyor Wi-Fi'yi kapatıyorum bazen pingim 28-27 sabitleniyor çok güzel ping değeri alıyorum bunun...
  14. JumboG4rid3s

bu sistem popüler oyunları oynatırmı

Fx 6300 işlemci rx 550 2gb ekran kartı GA78lmt anakart 120 gb ssd 1300 tl sizce alınır mı csgo valorant gta 5gibi oyunları minumumda oynatır mı
  15. JumboG4rid3s

Mouse'um birden takılıyor kendiliğinden geliyor sorunu nasıl çözerim?

maus gamepower bane hiç böyle olmazdı son zamanlarda birden takılıyor geliyor fps oyunlarında çok sorun yaratıyor altında ki kırmızı ışık gidiyor geliyor çıkar tak yapınca düzeliyor bazen yardımcı olursanız sevinirim
  16. JumboG4rid3s

Çözüldü✓ YARDIM! Monitörün cızırtılı renkler vermesi kapanması

monitörüm bugün öğleden sonra durduk yere kapandı sonrasında ekrana bunun gibi beyaza bürünüyo garip garip renkler oluşuyo bu düzeldikten sonra bi anda altta beyaz ışık gelip gidiyo garip garip renk hataları oluşuyor açılırkende sorun yaratıyor sizce ne yapmalıyım monitörüm...
  17. JumboG4rid3s

Monitörüme bazen ekran geliyor bazen ekran gelmiyor

arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşıyorum yanlış görmediniz güç tuşuna basıyorum monitörü açma tuşuna basıyorum asus yazısı geliyor sonrasında masaüstü ekranı gelecek iken ekran siyahlaşıyor monitörü aç kapa yapıyorum düzeliyor bazende normal bir şekilde açılıyor sizce bu hdmı kablosundan...
  18. JumboG4rid3s

alt f4 ile programı kapatınca pc çöküyor

evet yanlış görmediniz herhangi bir programı altf4 ile kapattığımda pc kafayı yiyor programlar yanıt vermiyor 1611242871 16 gb ram var
  19. JumboG4rid3s

minumum ayarlarda ve ultra ayarlarda aynı fps alma sorunu

Oynadığım oyunlarda ultra ayarlarda 200-250 fps alıyosam bu ayarları minimuma alıyorum fps değişmiyor bu sorun neden oluşur? Asus dual rx 5500xt 4gb o.c modeli R3 3100 3.9 ghz 16 gb 3200 mhz ram Asus pirme b450m-a adata swordfish m.2 ssd (1800-1200) 650w psu
Top Bottom