Arama sonuçları: *

1. F

PC reset atıyor undervolt yapmak mantıklı mı

2021 de hazır sistem almıştım son 1 yıldır falan bazı spesifik oyunlarda reset atıyor ama attığı oyunlarda çok saçma. rekabetçi oyunlarda zaten atmıyor ama gidip age of 3 giriyorum yarım saat oynuyorum rastgele gidiyor başka oyun saymam gerekirse escape backrooms dead by daylight fortnite falan...
  2. F

Pcyi kapatıp açtığımda ses çıkışı otomatik monitör olarak seçiliyor

Ekte sslerini attığım gibi bilgisayarı uyku moduna aldığımda yada monitörü kapatıp açtığımda steelseries sonar otomatik olarak monitör çıkışlarını default olarak belirliyor ve elimle sürekli kulaklığa geri almam gerekiyor yoksa ses alamıyorum aynısı discorddada oluyor fakat discordda soruyor...
  3. F

Bilgisayar bazı oyunlarda otomatik reset atıyor.

Düşük gereksinimli lol valorant gibi oyunlarda problemsiz oynuyorum ama bazı yüksek gereksinimli oyunlarda bilgisayarım otomatik reset atıyor. her yüksek gereksinimli oyundada olmuyor bazılarında sadece mesela yeni çıkan palworld, dead by daylight, fortnite oyunlarında en çok reset sorunları...
  4. F

Format için flashı boot edemiyorum

Merhabalar. Format atmak istiyorum. Windows iso dosyasını indirip rufus ile flasha yazdırdım. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp boot sekmesine girdim flashı yukarı almama rağmen windows açılıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  5. F

Kulaklıktan gelen pıt sesi

Önceliklr Selamlar. Geçtiğimiz günlerde kulaklığımdan pıt/çıt diye sesler gelmeye başladı. Ses öncesinde yoktu yeni olmaya başladı. Ses bir ses başlarken ve biterken geliyor genellikle. Örneğin discordda biri konuşmaya başlayınca 1 tane geliyor bir de bitince açılma kapanma gibi bir ses. ama...
  6. F

Sıvı Soğutmanın Fanından tiz ses geliyor

Öncelikle selamlar, Asus Rog Strix LC 240 kullanıyorum. Eskiden böyle bir sorunum yoktu fakat geçtiğimiz günlerde kasadan farklı tiz bir ses geldiğini fark ettim. İçini açıp sesin kaynağını buldum. Sıvı soğutmanın sağ fanı tiz bir ses çıkartıyor sadece sağ fan ama diğer fandan ses gelmiyor. Sağ...
  7. F

Kasadan gelen cızırtı sesi

Merhabalar çok garip bir durum ile karşı karşıyayım : Battle.net uygulaması açıkken kasamdan cızırtı sesi geliyor. Başka ne açarsam açayım LoL, Steam'den herhangi bir oyun, Valorant, Epic Gamesten ses gelmiyor. Sadece Battle.net açıkken geliyor ses. Sabahları başka seslerde olduğu için kafamı...
  8. F

Mavi Ekran Mavi ekran hatası alıyorum lütfen yardımcı olun

Merhabalar, dediğim gibi mavi ekran hatası alıyorum. Windows 10'daykende mavi ekran hatası alıyordum Windows 11'e geçtim hala alıyorum. Bu güne kadar yaklaşık 14 tane mavi ekran hatası aldım ama Windows 11'e geçtikten sonra elimde sadece Windows 11'de aldığım mavi ekran var. Ve 14 mavi ekranın...
  9. F

Mavi Ekran Mavi ekran dosyaları yok?

Merhabalar, şuanda windows 11 kullanıyorum ve mavi ekran alıyorum. windows 10 kullanırkende alıyordum çözümünü bulamamıştım. Fakat windows 10 da en azından minidump dosyalarına bakarak az çok sorunu bulmaya çalışıyordum. windows 11 e geçtim mavi ekran hataları devam etti. Ve şimdi dosyalar...
  10. F

OBS ile yayın yaparken FPS drop yiyorum

Merhablar, öncelikle sistemi ve OBS ayarlarımı yazayım sonra sorunu anlatayım : Asus ROG 3070 Ti OC İ7 11700 (K'sız olanından düz 11700) 16GB ram 2x8 3200 mhz B560-f Asus ROG İnternetim 100 mbps download 5 mbps upload ancak akşam saat 19:00 ile 00:00 arasında 5 saat boyunca download hızım 25'e...
  11. F

Kasamdan Çatlama sesi geliyor

Merhabalar. Kasamın modeli Asus Tuf GT501. Kasamdan sadece yükte iken Çatlama sesi geliyor. En kolay şöyle benzetebilirim : Bir pet şişeyi alıp sıktığınızda çıkan buruşma sesine çok fazla benziyor. Sesin ne zaman çıkıtğına gelicek olursak, ses sadece sistem zorlanırken geliyor. Örneğin bütün gün...
  12. F

RTX 2060 R5 3500 Fps drop

Merhabalar. İçinde RTX 2060 R5 3500 2x8 GB RAM olan bilgisayarım. Saliselik FPS droplar yiyor. İtopya'dan aldım. Teknik servise gönderdiğimde problem yok deyip geri verdiler. Ancak Fortnite gibi oyunlarda FPS'im ikide bir 40 FPS'e düşüp duruyor. %0.1 Low değerlerine baktığımda 9 FPS'e kadar...
  13. F

Acil AMD Ryzen 5 3500 İşlemci Ve Gigabyte RTX 2060 Ekran Kartı İle Çoğu Oyunda Drop Yaşıyorum.

Birkaç ay önce özelleştirilmiş bir hazır sistem almıştım. Çoğu oyunda fps drop yaşıyorum. 2K her şey en yüksek ayarlarda oynuyorum çoğu oyunu. Örneğin fortnite'ta fpsim genel olarak 150 civarı gezerken bazen drop giriyor ve 40 lara 50 lere düşüyor fps bu genellikle 20 saniyede bir oluyor. Ya da...
Geri