Arama sonuçları: *

1. oaK´

Parçalarımı tek tek satacağım, ne kadar eder?

toplu satmaktansa tek tek satmaya karar verdim. Sizce her parça ne kadar eder? PSU ve SSD dışında parçaların garantisi yok anakart https://www.asrock.com/mb/AMD/B450M Pro4/index.asp işlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5500-alti-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,1782415465.html...
  2. oaK´

Çözüldü✓ Valorantta 30 fps alıyorum

beyler r5 5500 işlemci 16 ram rx570 4 gb ekran kartım var full ayarlarda 30 fps alıyorum, bütün ayarları düşüğe çeksem bile arada fps drop yiyorum normal mi
  3. oaK´

2. el bilgisayar parçası alırken nelere dikkat edilmeli?

selamlar 2. el bilgisayar parçası alırken nelere dikkat edilmeli? Ssd ve psu hariç
  4. oaK´

Bilgisayarım açılmıyor yardım edin lütfen

Selamlar bilgisayarın güç tuşuna basıyorum fanlar yarım saniye dönüyor sonra tekrar kapanıyor pc ardından asla start almıyor, psuyu kapatıp biraz bekleyince sorunsuz açabiliyodum ama bugün öyle olmadı sizce nasıl düzeltebilirim? moraller gitti valla anakart fln gitmemiştir dimi
  5. oaK´

Kapattıktan sonra bilgisayar çöküyor?

Selamlar istanbulda ki şiddetli yağışdan sonra bilgisayarımda bi sorun çıktı, bilgisayarı kapattım gece 4 gibi ertesi gün açmaya çalıştım açılır gibi oldu fanlar döndü ardından pc kapandı ekran gelmeden. Geri açmaya çalıştım ama power tuşu çalışmıyordu, psuyu kapatıp açtım tekrar açmaya...
  6. oaK´

ekranda çizgiler çıkmaya başladı

özellikle photoshopta oluyor nedenini bilmiyorum, yazılımsal bi sorun mu ekran kartıyla mı alakalı yoksa başka bi şeyden mi nerden öğrenebilirim?
  7. oaK´

termal macun önerisi

arkdşlar pcyi komple iç dış detaylı temizlicem de termal macun önerisi lazım mx4 orjinal nerde var veya daha iyi macun var mı 150 200 civarlarında ek olarak almam gereken başka şeylerde var mı?
  8. oaK´

Bilgisayarım programlarda kasıyor

Hocamlar, ben mesela tasarım yapıcam photoshop açıyorum program bi 5 dk kasıyor ondan sonra takıla takıla devam ediyor 10 dk sonunda en akışkan haline gelmiş oluyor. Onun dışında arada drop yiorum programda olsun chromeda gezerken olsun oyunlarda olsun vs. Bu sorunlar bende bayadır vardı ama...
  9. oaK´

Bilgisayarıma sürekli drop giriyor?

hocamlar yeni formatladığım pcye saçma şekilde drop giriyor paso. Forzadayken anlık takılma oluyor valorantta ise böyle çok saliselik droplanıyor sonra düzeliyor gibi oluyor, oyun açıkken googledan bi şey açınca da youtube donuyor falan filan. r5 5500 rx570 500w psu var driver eski 2 yılın...
  10. oaK´

ram kullanımımda anormallik var

gördüğünüz üzere ram kullanımım yüzde 93 ve kullanılan toplam ram 7.2 gbye yakın ancak benim bilgisayarım da 16 gb ram var. Yani Yüzde 50 60 larda olması gereken ram kullanımı neden bu şekilde? 1692046381...
  11. oaK´

İmleç şeklimi nokta gibi yapmak istiyorum

hocamlar ben imlecim nokta gibi olsun istiyorum ancak hiç bi yerde bulamadım sadece küçük bi nokta istiyorum ama heryerde şekilli şüküllü şeyler var kendim yapayım dedim bu seferde ayarını tuttramadım bilen var mı nasıl yaparım bunu
  12. oaK´

cs:go'da sesler gelmiyor

beyler müzik açık ses var pcde ancak csde sesler asla yok nasıl çözerim
  13. oaK´

Böyle bir şey mümkün mü?

Remote olarak pc mi kullanmak için aklıma çok ucuz maliyetli bi yöntem geldi. Taşınabilir monitör + Telefon + Kablosuz klavye ve mouse + pc Anydesk ile telefondan pc ye bağlansam, telefonu taşınabilir monitöre bağlasam bu şekilde pc mi remote olarak verimli bi şekilde kullanabilir miyim? veya...
  14. oaK´

Mavi Ekran sürekli driver crash hatası alıyorum

Beyler valorantta özellikle oluyor bu olay, oyunu açıyorum oyun açılırken google a giriyorum forumda fln takılıyorum. Driver crash hatası veriyor hem oyun hem amd programı. Driverlarınızın güncel olduğunu kontrol edin fln dior da en son sürümde her şey zaten. Allahıma bıktım bu ucube amd den...
  15. oaK´

Laptop driverları hakkında

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_%C4%B1deapad-gaming-3-ryzen-5-6600h-8gb-ram-512gb-ssd-4gb-rtx-3050-16-w11-82sc0032tx-laptop-gri-1223732.html bu laptopu aldım da hangi driverları yüklemem gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz 1680706765 bilen yok mu ya @Emmree hocam siz bilirsiniz :D
  16. oaK´

bilgisayar bi anda reset attı

Beyler pc de chrome ve tasarım uygulamaları açıktı, bi anda kendi kendine reset attı uyarı falan da vermedi niye olmuş olabilir?
  17. oaK´

Amd driver çakışması hakkında

beyler evde yokken pc uyarı vermiş bide ssni almayı unuttum ama crash hatasıda vardı ne yapmam lazım?
  18. oaK´

Photoshop ekrana sığmıyor?

Diğer hiç bu uygulamalarda bu sorun yok sadece photoshopta bu sorun oluyor. Ekranı tam ekrana alınca monitörün dışına çıkıyor uygulama ve taşma yapıyor, sildim yükledim ayarları sıfırladım vs ancak sorun düzelmedi. Normalde olması gereken Tam ekran yapınca olan Normalde çalışmamaı çok...
  19. oaK´

Mavi Ekran Bilgisayar acilmiyor yardim lazim

Beyler disari cikmam gerekti bi kac saatliğine pc yi acik unutmusum otomatik kapatma vardi 1 saat geçince uyku moduna almasi için ayarliydi bilgisayar eve geldigimde pc uyku modundaydi acmaya calistim pc yi kasa calisti ancak monitör no video output hatasi veriyor, kapatip acayim dedim bu sefer...
  20. oaK´

Eski ssdleri cikarttim windowsa girmiyor pc

Beyler dun m2 ssd taktim 2 tane sata ssd vardi, simdi ssdleri formstlsyip pcden cikarttim ancak suan m2den pc baslamiyor boot listesinde hic bir sey yok, biosta ssd gozukuyor ancak windows yuklemiyor
Geri