Arama sonuçları: *

1. salatalık turşusu

3500x İşlemcim Rtx2060'a darboğaz yapıyor.

Arkadaşlar 2020 ocakta aldığım sistemimi yaklaşık 2 buçuk yıldır kullanmaktayım. Bu sorun daha önce olmamıştı fakat son zamanlarda bir darboğaz farkediyorum. Güncel olarak Ac Odyssey oynamaktayım ve işlemci kullanımı sürekli %100'e geldiği için kimi zaman ekran kartı kullanımım %75 lere kadar...
  2. salatalık turşusu

Furmark testi ardından monitörün üst kısmının siyah olması (lütfen yardımcı olun)

Arkadaşlar merhaba acil yardıma ihtiyacım var. Rtx 2060 kartım var, fazla ısındığı için undervolt yapmak istedim bir şeylerle uğraştım, fps düşük olduğunu düşünüp biraz daha uğraştım sürekli de yeni değiştirdiğim ayarlarla furmark testleri yaptım. En sonunda bir testte siyah oldu monitörün üst...
  3. salatalık turşusu

Rtx 2060 çok düşük fps sorunu

Arkadaşlar merhaba. Oyunlarda olması gerektiğinden çok düşük fps alıyorum bir sorun var anlayamadım. Witcher 3 oynuyorum 60 fps dolaylarında alıyorum, gta 5 oynuyorum 40 fps dolaylarında alıyorum. Rtx 2060'da böyle düşük fps olmaz mümkün değil. Sorun neyden kaynaklanıyor acaba bilen var mı...
  4. salatalık turşusu

Monitör driver sorunu (Acil çok önemli)

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 gün kadar önce bir başlık açmıştım, asus vg24vq monitörümün ortasında mor çizgi olduğunu ne yapmam gerektiğini sormuştum. Şu an iade için paket yapıyorum ama kafamı bir şey kurcaladı. Ben monitörü kullandığım birkaç gün boyunca driver'ını yüklememiştim. Driver...
  5. salatalık turşusu

Fps dengesizliği

Arkadaşlar merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi fps dengesizliği yaşıyorum şöyle ki, 1080p ultra grafiklerde Witcher 3 oynarken kimi zaman 100 lere çıkan fps'imin 55'lere kadar indiği oluyor. Sabit 80 85 gezse hiçbir sıkıntım olmayacak ama sisteminin Witcher 3'te 55 fps vermemesi gerektiğini...
Geri