Bilgisayarım aniden donuyor. Özellikle oyun oynarken çok oluyor. Kasmaya başlıyor bazen düzeliyor bazen tamamen kilitleniyor. Artık çok canımı sıkmaya başladı. Bunun sebebinin hangi donanım olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Valorant oynarken arkada discord ve spotify açık olduğunda oyun donmaya ve takılmaya başlıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu anlamadım. 240 lık SSD min sadece 36 GB ı boş bundan olabilir mi?
Birde genel bir yavaşlık var internette sanki Youtube a ilk girdiğimde video resimleri geç yükleniyor...
Arkadaşım geçen pc nin olduğu masaya yumruk atmış. Bilgisayar donmuş, o da hali ile düğmeden kapatmış. Şimdi açmaya çalıştığı zaman döngüye giriyor. Ekrana görüntü gelmeden reset atıyor. Kasaya ışıklar geliyor, gidiyor. Sorun ne olabilir?
Dün restart attı. Bugün de dondu ve ben kendi elimle restart attım. Kuzenimin bilgisayarına rat girmişti ve o cihazda benimde mail ve sosyal medya hesaplarım bulunuyordu. Bu bahane ile Windows 11 de temiz bir sayfa açacağım. Umarım sorunsuz olur. CS de başlatma kodları böyle sıkıntılar yapar...
Yukarıda videoda paylaştım. Sesi açıyorum kendiliğinden kapatılıyor. Yazın vardı bu sorun deli olup PC yi birkaç defa sıfırladım öyle gitmişti illet şey. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarı kullanırken kendiliğinden sesi sıfırlıyor. Başka ses cihazlarına geçiyorum onları da sıfırlıyor. Acaba hatalı bir güncelleme olabilir mi? Bilgisayarı formatladım fakat sonuç değişmedi. Çözüm önerileriniz nedir?
DDU ile ses driverını silip anakart sitesinden...
Bilgisayar açıkken bir anda ses sorunu oluştu. Ben sesi açtıkça kendi otomatik kapatıyor. Yeniden başlattım Kaspersky ve Malwarebytes ile tarattım fakat sorun çözülmedi. Ne yapmam gerek?
Son iki gündür mahallemizdeki hiçbir wifi çalışmadığından, Steam'de çevrimdışı modda CS GO ve The Witcher 3 oynadım. Ama bu oyunları oynarken üç defa donma sorunu ile karşılaştım. İlk ikisinde bilgisayarı yeniden başlattım. Sonuncusunda ise bekledim ve mavi ekran geldi. Ardından sistem hata...