Arama sonuçları: *

1. S

Bu GPU'ya bağlı ekran yok hatası

Yeni bilgisayar aldım driver vs kurdum ancak böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim.
  2. S

Farming Simulator 22 drop

Bilgisayar özelliklerim ryzen 5 3500 16 gb 3200mhz ram rx6600 donanımlarını kullanıyorum ancak sürekli fps drop yiyorum darboğaz yaptığından dolayı mı oluyor bu sorun
  3. S

Şifre girdikten sonra gelen siyah ekran

Merhaba arkadaşım bilgisayarı açtıktan sonra oturum şifresini girince siyah ekran geliyor.Görev yöneticisini açabiliyor.Çözümünü bilen var mı en son çare olarak format denicez.
  4. S

Reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a hatası

Merhaba yeni bir bilgisayar aldım bu hatayı verdi işletim sistemi kurulu olmadıklarını söyledi nasıl kurabilirim
  5. S

Ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba dün mavi ekran hatası almıştım clock_watchdog_timeout-hatasi bilgisayar sürekli hata veriyordu yeniden başlıyordu Usb belleğe ISO dosyasını rufus ile biçimlendirdim ama izlediğim videolarda ki gibi olmadı biosa girince windows gelmedi. Daha sonra bilgisayar yeniden başlattığım da ekran...
  6. S

CLOCK_WATCHDOG_TİMEOUT hatası

Merhaba daha yeni farklı bir hata alırken şuan bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim windows 10 forumda ki ücretsiz etkinleştirmeden yaptım 1613243825 @Vesemir
  7. S

Kernel Security check failure hatası

Merhaba bilgisayar 1 haftalık henüz windows 10'u forumda ki ücretsiz etlinleştirmeden yaptım dün ve bugün bu saatler de aynı hatayı aldım bir anda kapanıyor yeniden başlıyor sebebi nedir neden oluyor ve nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkür ederim. Not fotoğrafı çekemedim bu hatayı buldum...
  8. S

Kargoda ürün kutusu ıslanmış

Merhaba,incehesaptan 2 adet hazır sistem aldım ürün buraya gelirken yağmurdan dolayı sanırım ıslanmış iç kutusunun zarar görmediğini ama dış kutusunun ıslak ve yıpranmış olduğunu söylüyorlar mng kargo incehesabı aradığım da ürünün gözle görülebilir birşeyi yoksa alabilirsiniz ama alırken...
Top Bottom