Arama sonuçları: *

1. Wnairz

Sistemde genel bir yavaşlık ve takılma

Merhaba. Daha önce de bu sorun ile alakalı bir konu açmıştım fakat şu an durum farklı. Önceki sorunun SSD'den kaynaklı olduğunu düşünüyordum fakat sorun SSD'de değilmiş. Şu anda sistemimde genel olarak bir yavaşlık var. Oyunlarda bunu hissetmesem de mesela herhangi bir uygulamayı açtığımda Steam...
  2. Wnairz

RX 6700 i5 10400F sistemde genel bir yavaşlık var

Merhaba. i5 10400F, RX 6700, 32 GB RAM, 500 GB M.2 SSD bir sisteme sahibim. Yaklaşık 3 gün önce bilgisayarıma format attım. O zamanlar Apacer'in 120GB'lık SATA SSD'sini kullanıyordum. Bu formatın ardından bilgisayarımda SSD'ye kurulu olan programlarda bir yavaşlık söz konusu olmaya başladı...
  3. Wnairz

Anakartta CPU ledi yanıyor

Merhaba. B460M Pro anakart, i5 10400F işlemci, RX 6700 XT sisteme sahibim. Bugün bir kez ben evde yokken sigortalar atmış. Eve geldiğimde sistem açılmıyordu. Biraz bekledikten sonra sistem açıldı fakat ekrana görüntü gelmiyordu. Anakarta baktığımda CPU hata ledinin yandığını fark ettim. Daha...
  4. Wnairz

Çözüldü✓ Forza Horizon 4 Oynarken Mavi Ekran Hatası

Merhaba. Yaklaşık 1 haftadır Forza Horizon 4 oynarken mavi ekran hatası alıyorum 2 türden("MEMORY_MANAGEMENT" ve "Unexpected Storage Exception"). Minidump dosyaları bunlar. Memtest ile test de yaptım yaklaşık 3 saat kadar sürdü herhangi bir sorun bulunamadı. Sistemim MSI B460M Pro i5 10400F RX...
Geri