Arama sonuçları: *

1. P

Laptop Şarj adaptörü sorunu

Selamlar Msı ge72 6QD Apachi Pro marka laptop kullanıyorum, şarj adaptörünü laptoba taktığımda belli bir süre sonra pil göstergesinde enerji akışı anlık olarak gidip geliyor(batarya sembolü üzerindeki ibaresi gidip geliyor) ve anlık takılmalara neden oluyor. şarj adaptörüne dokunduğumda aşırı...
  2. P

''watchdog violation'' mavi ekran durumu!!

Selamlar, msı g72 apache pro 6qd marka laptop kullanıyorum, oyunlarda ve discorda girdiğimde cızırtı ve ardından donma oluyor klavye mouse hiçbir donanım çalışmıyor sonrasında ''watchdog violation'' kodlu mavi ekran alıyorum, tek çare power tuşuna basılı tutarak laptobu kapatıp açıyorum Bilgisi...
  3. P

Laptop Takılma sesi ve Donma

Laptoptan herhangi bir oyuna girdiğimde (genelde oyunlara girdiğimde yapıyor) çok kısa bir süre sonra hoparlörden takılmış bir ''brrrrr'' sesi geliyor ve ardından laptop donuyor ALT F4 veya Görev Yöneticisi hiçbir şey çalışmıyor, yalnızca ''POWER'' tuşuna basılı tutup kapatıp tekrar açıldığında...
  4. P

cızırtı sesi ve donma

Her zaman yapmasa da laptopta oyuna giriş yaptıktan sonra genelde daha giriş ekranında iken ''zııııırr'' sesi geliyor ve sonrasında laptop donuyor, ''zır'' sesi gelmeye devam ediyor, yalnızca aç-kapa yapınca düzeliyor. sorunun harddisk'te olma ihtimali de var mı ?
Geri