Arama sonuçları: *

1. S

Yeni sistemim aniden kendini kapatıyor

Aekadaslar dün gelen sistemim dün sorunsuz çalısıyordu Abdullah abi nin testleri de yapmıştım hiçbir sıkıntısı yoktu fakat gece oyun indirsin diye açık bırakmıştım. Sabah kalktıgıımda fanları dönmüyordu. Sorun yoktur diye düşündüm bastım düğmesine çalışmadı 2. De çalıştı ama 5dakika geçmeden...
  2. S

mikrofon Sorunu

Arkadaşlar eski sistemimde telefon kulaklığı ile hem ses alabiliyor hem de mikrofonu kullanabiliyordum fakat bugün yeni sistemde sadece kulaklık kısmına takınca kulaklıgı mikrofon kısmına takınca mikrofonu kullanabiliyorum nasıl düzeltebilirim?
  3. S

FPS Problemi

https://yadi.sk/i/uT7KUcb6OtHfxg Arkadaşlar bu sorunun çözümünü bilen var mıdır? Düz bir drop değil her 10 saniyede bir oluyor ve oyunu oynanmaz hale getiriyor. BIOS da dahil sürücülerin hepsi günceldir. Laptop'um 3-4 yıllık içini geçen hafta temizledim.
  4. S

Fps drop

Lenovo y50 laptop kullanıcısıyım. Sistemin pili takılı değil ve her şey güncel sürümde ama yaşadığım fps değişimini aklım almıyor 1mb lık bi video çektim siz de şahit olun diye ama izlemek istemeyenler için 170ten 10 saniye içinde 30 a sonra 150 ye geri çıkıyor ve bu devamlı oluyor. Herhangi bir...
  5. S

DirectX sorunu

Bilgisayarımın desteklediği sürüm DirectX 11.1 olmasına rağmen içinde DirectX 12 var olarak gösteriyor Microsoft'un kendi sitesinde 11 e geri döndürmeyi bulamadım sadece farklı internet siteleri üzerinde var. Sizce indirsem bir sıkıntı olur mu? veya bu şekilde kullanayım mı?
  6. S

hazır sisteme ekran kartı

hiç bilgisi olmayan biri hazır sisteme ekran karını monteleyebilir mi?
  7. S

Lenovo Y50 FPS Problemi

lenovo y50 bilgisayarım var yaklaşık 4 sene önce almıştım. Her ne kadar eskimiş olsa da oyunları açabiliyor o zamana göre GTA 5 i çok rahat kastırmadan açıyordu. fakat 1 2 senedir oyunlarda acayip fps droplar olmaya başladı. 1 2 tanesinde değil hepsinde var. LoL den örnek veriyim gereksinimleri...
Geri