Arama sonuçları: *

1. wolvesina

Mavi Ekran Kernel Mavi Ekran Hatası Ve Olası Sebepleri ?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 8-9 ay önce 0 aldığım bilgisayarımda mavi ekran hatası almaya başladım hiçbir şekilde mining vs. tarzı bir iş ile uğraşmadım bilgisayarda Sistemim Modart X-11 100-100000597MPKAMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm MPK İşlemci5.338,51 ASUSPRIME...
  2. wolvesina

OCCT Testlerimde Hata Var Yardımcı Olur Musunuz

1 saatlik cpu ve ram testimin son 5 dakikasında böyle error atmış occt sebebini bilen var mıdır ? 00:00:00 - Info - Test schedule started at 2024-12-14 16:14:33 00:00:00 - Info - CPU + RAM - Initializing (Duration : 01:00:00) 00:00:00 - Info - CPU + RAM - Started (Duration : 01:00:00) 00:56:22...
  3. wolvesina

BİOS Üzerinden Secure Boot özelliğini kapatamıyorum

BİOS'tan 'Secure Boot' özelliğini kapatamıyorum seçenek seçilmiyor bunun sebebi nedir sevgili arkadaşlar? ASUS EZ kullanıyorum Windows10
  4. wolvesina

GPU Ve CPU Tam Kullanılmıyor?

GTX1650S R5 3500 16GB Ram sistemin bu şekilde League Of Legends oynarken GPU ve CPU Maksimum %40 oranları görüyor sadece League Of Legends'ta başıma geldi ama Anlayamadım açıkçası bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  5. wolvesina

En Başarılı Ücretsiz Antivirüs Programları

Şahsi kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum soru yukarıdaki gibi Malwarebytes ücretsiz hali için trojanleri kendi oluşturuyor vs. deniyor Avast için kullanıcı bilgilerini satıyor deniliyor Avg'de Avast ile aynı şekilde Microsoft kaçırabiliyor
  6. wolvesina

Bilgisayarımda Kaydettiğim Resimlerin Simgeleri Bozuk

Sorun başlıktaki gibi bütün kayıtlı fotoğraflar bu şekilde görünüyor sebebi nedir fotoğraflar açılıyor fakat simge halleri bu şekilde.
  7. wolvesina

İncehesap Stokları Hakkında

İncehesap stokları ne zaman yenileniyor arkadaşlar bilgisi olan var mı malum Donanım Arşivi sistem stokları sömürdü.
Geri