Arama sonuçları: *

1. M

Iyi mi yaptım bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Merhabalar iyi akşamlar , Bugün i3 - 13100 işlemcimden kurtuldum onun yerine i5-14400F Aldım ekran kartım Asus RTX 4060 White Edition 16 GB Ram Kart; ASUS H610M K D4 Ekstra ekle dediğiniz bir şey var mı ve yaptığım sizce mantıklı oldu mu ?
  2. M

Gta 5 Texture Very High sorunu

hocalarım merhaba Gta 5 texture ayarını very high almama rağmen oyuna girince normal haline dönüyor bunun sorunu nedir ? yardımcı olur musunuz teşekkürler
  3. M

bilgisayarımda dar boğaz var mı

i510400f işlemcili Gtx 1660 ekran kartlı sistemim internetteki test videolarında 300 altı düşmüyor valorantta bende 260 200 160 ı bile gördüğü oluyor sizce bu dar boğaz mı ?
  4. M

garanti ve teknik servis hakkında

Merhaba arkadaşlar 6 ay önce 1 pc almıştım marka masaüstü garantisi var fakat ben bugün cam kapağı söküp termal macun yeniledim ve vidalar tam oturmadı hala sallanıyor biraz daha uğraşırsam elimde kalıcak kendimi biliyorum o yüzden teknik servise götürsem garanti dışı mı kalır yoksa yaparlar mı ?
  5. M

no signal hdmi 2 hatası

Merhaba Monitörümü yeni aldım hdmi 2 takıyorum yine aynı hatayı veriyor “ hdmi 2 no signal sorunun çözümünü bilen var mı hdmi 1 e taktım aynı
Geri