Arama sonuçları: *

1. A

ekranım bu şekilde oldu ne yapmalıyım

arkadaşlar görseldeki gibi oldu ne yapmalıyım
  2. A

Bu fan neden sökülümüyor

Ağalar ilk başta narin narin yapmaya çalıştım olmadı daha sonra harbi güç uyguladım yine olmadı la bu nasıl sökülecek b(ilk defa yapıyorum bı kilidi falan varsa yapmamışımdır ona göre yorum yapınız)
  3. A

Bilgisayarım aniden siyah ekran yada mavi ekran veriyor sebebi ne olabilir?

Selam arkadaşlar bilgisayarım bu aralar cozuttu 1 haftadır günde 1 kere bazen 2 kere oluyor sitelerde geziyorum bir şeye tıklıyorum siyah ekran ardından site gözükmüyor yada :( bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diye mavi ekran alıyorum sebebi ne olabilir? 1 yıl olacak 1-2 aya yapmadığım tek...
  4. A

arka fanı bağladığımda bilgisayarım açılmadı

dostlar yetişin arkadaşım bilgisayarının termal macununu yeniledi sonra taktı her şeyi normalde bunun egzoz fanı dönmüyodu bende dedim ki kanka o niye dönmüyor ya dedim tak gitsin bu taktı ilk pc açıldı sonra tak diye kapandı şimdi hiç açılmıyor naneyi mi yedik yoksa psu mu yetersiz 550w corsair...
  5. A

2.monitörümden neden görüntü gelmiyor?

İyi forumlar herkese normalde 165hz1ms monitörüm var zaten 2. bi ekran olsun diye 19 inçlik bir monitör aldım. Doğrusu gerekirse dümdüz olaya daldım vga girişti gidip dönüştürücü aldım hdmi olarak kasaya taktım power i de prize takıp bilgisayarı açtım normal ekranım geldi bi sorun yok ama bu...
Geri