Arama sonuçları: *

1. İsmetPotter

Pc ethernet bağlanmıyor, kablo yanıp sönüyor

Aşağıda bıraktığım gibi bağlı değil diyor sonra internet erşimi yok diyor ve sürekli bu ekran değişiyor aynı döngüde Ayrıca ethernet kablosu yeşil yanıp sönüyor daha sonra yanındaki turuncu-sarı ışık yanıp sönmeye başlıyor ve ethernet ışığı kesiliyor. Aynı döngü tekrarlıyor video boyutu yüksek...
  2. İsmetPotter

Çözüldü✓ windows tema bozuldu

kardeşim pc kurcalarken bir şey olmuş her yer böyle gözüküyor nasıl çözülür?
  3. İsmetPotter

İndirme hızım durup duruken düşüyor

PC bozuldu belli bi süre yoktu eskiden 11-12mb civarinda indirme hızım vardı fakat pcyi yaptırdım tekrar kullanmaya basladim ortalam iki ay sonra ve şuanda Max 3mb indirme hızı alıypeum genel olarak. Saat 8-9 gibi 3mb alırken daha demin saat 12de birden 11mb oldu tekrardan ama ben eskiden gün...
  4. İsmetPotter

Hdd biçimlendirilemiyor ne yapmam gerekli?

Sorun şu, PC montajı yapılacaktı SSD HDD psu bilgisyarcıya götürdüm ve bi kaç saat sonra adam aradı (500gb Seagate barracuda HDD) bozuk biçimlendiremiyorum taktığım an PC kitleniyor ömrüne vs bakamiyorum üstünde çizik vs var darbe almış olabilir dedi. Parçayı yeni almıştım 0dı satıcı bu durumda...
  5. İsmetPotter

Çözüldü✓ Monitörümde HDMI girişi yok ne yapmalıyım

Kasamda hem VGA hem HDMI girişi var fakat monitörde sadece VGA girişi var HDMI yok. Nasıl bir dönüştürücü almam gerekli malum VGA to VGA alınca ses çıkışı sağlanmıyor ayrıca dönüştürücü alınca görüntü kalitesinde bozulma gecikme vs olur mu?
  6. İsmetPotter

Psuyu aç kapa yapsam bir şey olur mu

Elimde şuan sadece PSU var sisteme bağlı değil tek başına parçayı fişe takıp çalıştırsam sonra geri kapatsam zarar gelir mi sıkıntı olur mu?
  7. İsmetPotter

PSU SSD ve HDD kendim montajlayabilir miyim?

Kasa modelim eski YouTube'da aynı kasa üzerinden yapılan video yok diye biliyorum. Eski PSU ve ssdyi çıkarıp yenilerini takıcam daha sonra ek HDD takıcam. Takılı bi HDD var toplam üç disk olacak. Parçaları kendim takabilir miyim yalnış takma şansım var mı? Takarsam ne olur?
  8. İsmetPotter

Nvidia Denetim Masası Ekran Ölçeklendirme Seçeneği Yok

nvidia nsi özelliği deneyecektim ama denetim masasında ekran ölçeklendirme seçeneği yok nasıl halledebilirim? ekran kartım gtx660
  9. İsmetPotter

[yardım] Pc çok ısındığı zaman ne yapılması gerek?

İşlemci arada 80°ye yakın ısınıyor PC ısındığı zamanda PC kapatılmalı ve dinlendirilmeli mi yoksa başka yapılması gereken başka bir şey var mı?
  10. İsmetPotter

CDlerimi açamıyorum acil yardım

annemlerden kalma bir kaç cd var usb belleğe atın dediler ben küçükken bu cdler açılırdı şimdi içinde bazılarının dosyaları bile yok dosyası olanlar da videoyu açmak istediğimde bana "Windows Media Player dosyayı yürütemiyor. Player, dosya türünü veya dosyayı sıkıştırmak için kullanılan codec...
  11. İsmetPotter

Windows 10 yükseltince sürekli reboot hatası alıyorum

İki kez w10a yükseltme yaptım iki kez reboot hatası aldım sebebi nedir? PC özellikleri; İ5 750 Gtx660 8gb ram 1333mhz HDD var SSD yok Amcam SSD alın o yüzden oluyor dedi fakat yine de sorayım çünkü emin olamadım bana daha çok işlemci yüzünden oluyor gibi geliyor
  12. İsmetPotter

[ACİL] PC açılınca siyah ekran geliyor

PC açılınca siyah ekran geliyor imleç hareket ediyor sadece. Nasıl çözebilirim? Dipnot: Ctrl + alt + del yapınca farklı bir menü gelmiyor internette çok dönüyor ama bende işe yaramadı
  13. İsmetPotter

Windows 10 Pro Nasıl Yükseltirim?

selamlar şuanda bilgisayarım windows 8 pro 64 bit. ben windows 10 pro 64 bit ypmak istiyorum nasıl yapacağım yardım eder misiniz. herhangi bir sıkıntı olur mu?
  14. İsmetPotter

VANGUARD BAŞLATILAMADI Hata Kodu:128 asla halledilmiyor

oyuna girerken aldığım hata: VANGUARD BAŞLATILAMADI Hata Kodu:128 bu hatayı alınca çık veya bilgisayarı yeniden başlat olmak üzere iki seçenek alıyorumikisini de ne kadar denesm de sonuç alamadım. internette bulunan çoğu videoyu denememe rağmen bir sonuç alamadım. gün içinde bir rekabete dayalı...
  15. İsmetPotter

gta 5e girerken MSVCP140.dll hatası alıyorum

gta 5e girerken MSVCP140.dll eksik olduğu için başlayamıyor diyor. nasıl çözebilirim?
  16. İsmetPotter

valorant siyah ekran veriyor açılmıyor

valoranta girerken daha hesaba bile girmeden hesaba girme ekranında siyah ekran alıyorum
  17. İsmetPotter

Windows yükseltme yapacağım ama bir kaç sorum var

şuanda w8 kullanıyorum w10a yükseltme yapmayı planlıyorum bir kaç sorum var 1)şua anda dc wp gibi uygulamalar siyah ekran veriyor netflix inmiyor microsoft store açılmıyor internete bağlı değil diyor. valoranta girerken sürekli hatalarla karşılaşıyorum geçen gün siyah ekran aldım hala...
  18. İsmetPotter

Geri dönüşüm kutusunu boşalttım geri nasıl kuratarbilirim

Bir dosyamı geri dönüşüm kutusuna attım sonra geri dönüşüm kutusunu boşalltım geri kurtarma şansı var mıdır?
  19. İsmetPotter

Geri dönüşüm kutusunda sildiğim kurtarma

Uygulamamı geri dönüşüm kutusuna atıp geri dönüşüm kutusunu boşalttım. Geri yükleme gibi bir şansım var mı?
  20. İsmetPotter

pcm 1080p ama 480p gibi

pcm 1080p ama 480p gibi açtığım videolarda falan aynı videoyu başka ciahzadan açınca çözünürlük daha net oluyor. bunun sebebi nedir? (nvidia kullanıyorum)
Geri