Arama sonuçları: *

1. M

Sanal makinede 1718x928 çözünürlüğü nasıl ayarlanır ?

Sanal makinede ( VMware Workstation ) ekran çözünürlüğünü 1718x928 olacak şekilde nasıl ayarlayabilirim. Bu çözünürlük kendi kendine ilk açılışta oldu ama bazı makinelerde değiştirmiştim. Makineyi sıfırlamadan yada yeniden kurmadan çözünürlüğü 1718x928 olacak şekilde nasıl ayarlayabilirim. Çok...
  2. M

Bios ekranında görüntü gelmiyor

Bilgisayar sorunsuz açılıyor windowsa girebiliyorum ama biosa girmek istediğim zaman görüntü gelmiyor. Biosta olduğumu biliyorum ama görüntüsü gelmiyor ( yeniden başlata shift ile basıp ordan biosa giriyorum ayrıca direkt pc açılırkende del tuşuna basarak giriyorum). ctrl+alt+delete yaparak pc...
  3. M

wmware de hata alıyorum

Aldığım hata, VMware Workstation unrecoverable error: (mks) ISBRendererComm: Lost connection to mksSandbox (3093) Bu hatayı çözmek için display ayarlarından accelerante 3d graphics kapatmayı bir çözüm yolu olarak sunuyorlar ancak onu kapatmadan çözmek istiyorum çünkü kapatınca cidden aşırı...
  4. M

Medya oynat/duraklatta gelen bildirim nasıl kapatılır ?

Bu bildirimin gelmemesini nasıl sağlayabilirim ?
  5. M

Bios'a erişememe,siyah ekran hatası

Geçen günlerde biosda uefi+bilmem bir şey olan ayarı sadece uefi olarak değiştirmiştim.Bir kaç bir şey daha değiştirdim ama ilgili olanın bu oldugunu düşünüyorum. Bilgisayar açılırken sadece windows açıldıgında ekran geliyor.Yani anakart yazısı vs göremiyorum...Biosa girmek için tuşa basıyorum...
  6. M

Kernal Power 41(63)-600w psu kullanan bilgisayar için kaç VA ups gerekli?

Kernal power 41(63) hatası alıyorum.Bilgisayarım belli belirsiz zamanlarda kapanıp açılıyor anlık olarak.Bilgisayar veya parçalarından kaynaklı bir durum değil.Voltajın dengesiz olduğundan kaynaklı kapanıp açılması durumu olabilir mi ? Öyle ise ups alsam yada regülatör alsam bu sorun ortadan...
  7. M

Olay görüntüleyicisindeki "Security-SPP 16385" hatası

Bilgisayarımda anlık bir donma oluyor ve çok sık sık oluyor. Olay görüntüleyicisini açtığımda karşımda böyle bir hata gördüm. Bu hatanın sebebi ve çözüm yolları nelerdir? Security-SPP16385. 2022-05-01t07:18:07Z sırasındaki yeniden başlatma için yazılım koruması hizmeti zamanlanamadı. Hata kodu...
  8. M

Sanal Makine Gizleme Yolları Var Mıdır?

Sanal makine gizleme yollarını söylebilir misiniz.Duyumlarıma göre varmış birkaç yol ama nedir nasıldır tam bilmiyorum. VMvirtualbox la windows kurup ordan birşeyler yapmak istiyorum ama sanal makine olduğu belli olmamalı.
  9. M

Amd ryzen master programı açılmıyor.

r7 5800h işlemciye sahibim ve amd ryzen master programını açmak istiyorum ama açamadım bir türlü. Önce driver yüklü değil diye bi hata veriyordu // reg dosyalarından amdryzenmaster diye bir şey sildim.(bi videoda gördüm forumda falan) Sonra bu işlemciyi desteklemiyor hatası almaya başladım. Ama...
  10. M

Amd özel çözünürlük ayarlama

işlemcim ryzen 7 5800h ekran kartım nvidia 3050 nvidia denetim masasında çözünürlük sekmesi falan yok.Amd Readon softwarede de özel çözünürlük yeri yok .Nasıl 1280*960 ayarlayabilirim ekranımı ?
  11. M

amd denetim masası açılmıyor

Radeon Software Warning The version of AMD Radeon Software you habe launched is not compatible with your currently installed graphics driver.Please check your system for other vversions of Radeon your Radeon Software that may currently be installed.A factory reset of your Radeon Software...
  12. M

Bannerlord'da renkler pembe mor tarzı

Sadece bannerlord dayken böyle oluyor .(en azından ben öyle fark ettim)
  13. M

Anlık donma,duraksama,

Bilgisayar aniden 1-5 saniye kadar donuyor ve geri kendine geliyor. Bu esnada pc açılış sesi gibi yada cd-rom takılmış gibi bir ses geliyor.Sizce sebebi nedir nasıl çözebilirim nasıl anlıyabilirim ?
  14. M

Bilgisayar res atma problemi

Arkadaşlar bilgisayarım durduk yere kendini yeniden başlatıyor,olay görüntüleyicisine girdiğimde; Önemli olarak , kernal power 41 (63) hatasını alıyorum. o kısımda gözüken diğer hata ve uyarılarıda bırakıyım aşşağıya,hdtune ile hdd taratmıştım birşeyi yoktu ki ssd aldım onunlada aynı problem...
  15. M

reboot and select proper

Bu hatayı biliyorsunuzdur zaten ,ben çözümünü unuttum bi hatırlatırsanız size zahmet. ssd ve 2 adet hdd var bende takılı olan hdd yi çıkardım ve sattım sonra diğer hddyi taktım ve bu hatayı almaya başladım ama ssd de windows kurulu ,biosdan ssd yi seçiyorum ve başlatıyorum ancak bu hatayı...
Top Bottom