Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

işlemci veya ekran kartı değişimi yapayım mı

gençler r5 pro 4650G işlemci ve rx 590 var sizce işlemciyi satıp 3600 almalı mıyım?
  2. Koyun Shaun

arka planda çalışan Oyun DVR ve Yayın Kullanıcı Hizmeti_ kapanmıyor

Gençler kapatıyorum 10 sn sonra tekrar açılıyor ve gpu yarısını kullanıyor RX 590 8GB
  3. Koyun Shaun

kasanın aydınlatma ve fan kontrol kumandası çalışmıyor

https://inventus.com.tr/frekanstv bu sistemin VENTO Mars 3x Adr. RGB + 1x Ledsiz Fanlı TEMPERED GLASS Kasasını kullanıyorum. Normalde sıkıntı yoktu bi baktım kasa fanları fullde çalışıyor ve ses çıkarıyor kasadaki led butonu çalışıyor ama kumandada hiç belirti yok tüm tuşlara basıyorum hiç bişey...
  4. Koyun Shaun

Apu işlemcim ile ne yapabilirim ekran kartı ihtiyacım var

Gençler benim pc daha 2 ay anca olmuştur faturası garantisi duruyor. PC hazır geldiği için kutuları yok sadece kasanın var. Bursada oturuyorum ve bursada sahibindende hiç R5 pro 4650G satan yok. Bunu kaça satmalıyım? Ekran kartı olarak aklımda 2.el RX570, RX580, GTX 1060 veya bunların düzeyinde...
  5. Koyun Shaun

MSI A320M PRO-VH ram oc yapılır mı?

AMD Ryzen 5 Pro 4650G 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci MSI A320M PRO-VH Anakart ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek bu pcye ram mhz oc yapabilir miyim?
  6. Koyun Shaun

Laptop vga Kablosu İle Monitöre bağlama

Gençler babam bu pcyi yaklaşık 8-9 yıl önce sinirlenip dirsek atıp kırmıştı bu ekran hiç gelmiyor tuşlara basınca dııt dııt dııt diyr sesler geliyor 1 kere basarsam 1 kere kaç kere basarsam o kadar çıkıyor. Can sıkıntısından bu laptobu bi açayım dedim vga bağladım monitör hiç çalışmıyor siyah...
  7. Koyun Shaun

Itopya Vesta-Start Sistem İyi Midir?

https://www.itopya.com/vesta-start-amd-ryzen-5-1600-af-msi-geforce-gt-730-n730-2gb-8gb-ddr4-240gb-ssd-geforce-espor-pc/ arkadaşlar gerçekten burada konuşup bunu alan var mı sadece merakımdan soruyorum. amacım dalga geçmek falan değil sadece üzülüyorum
Top Bottom