Arama sonuçları: *

1. J

İşlemci degisimi sonrasi görüntü gelmiyor.

Selamlar 9800x3d almıştım. Bu gün 2. Pc ye taktim her şeyi normal yaptığımı düşünüyorum ama görüntü alamıyorum. İşlemciyi takmadan önce bios güncellemesi yaptim. Pc yi açtım kapattım ve temizleyip işlemciyi taktim fanlar calisiyor ekran kartının işlemcinin calisiyor ramin ışığı var ama görüntü...
  2. J

Sistem Güncelleme Fikir Alışverişi

Arkadaşım için fps oyunlarında yetmeyen sistemleini güncelliyoruz işlemci ...
  3. J

Format Sonrası Disklerde Bilmediğim Kısım

Arkadaşlar Selam bu format cart curt işinden pek anlamam Tek ssdye sahibim formattan sonra CCCOMA_ ile başlaytan 14.5 gb bir disk gibi bir şey çıktı kaldırmalımıyım ne yapmalıyım tekrar mı format atmam gerekiyor bilemedim şimdiden teşekkürler.
  4. J

Hazır sistemin parçasını 2. Elde satmak

Selamlar 8 9 ay önce aldığım hazir sistemin değiştirdiğim parçalarını satıyorum. Ama bilmediğim noktalar var. Sistem gaminggenden alınmıştı hala garantileri devam ediyor 2. Elde satarken garantili ürün diye satıyorum. Parçalar sorunsuz çalışıyor diyelim ki adam aldı ve bir kaç ay sonra parçalar...
  5. J

WXE R1 ATK HUB GÖRMÜYOR

Kaç zamandır bağlantı olarak sıkıntısız kullandığım mouse bu gün sabah bilgisayar açıldığında görmüyordu başka bir mouse taktım sorun yok kapat aç driver sil yükle sarja tak falan her şeyi denedim. En son bt ile bağlanabildim bt ile kullanmamda bir sorun yok ama 2.4 bağlantıyı yapmıyor.
  6. J

Anında Yeniden Oynatma Nvdiabroadcast mikrofonu algılamıyor.

Anında yeniden oynatma ayarlarda nvdiabroadcast seçince mikrofondan herhangi bir ses kaydı yapmıyor
  7. J

AYGIT YÖNETİCİSİ KAPATMAM GEREKENLER

Selamlar PRIME B650M-A WIFI II anakart sahibi idim wi-fi sorunları yaşadığım için tx55e satın aldım. Aygıt yöneticisinde şuan tx55e wi-fi kartını ax200 kullandığıma eminim ama ağ bağdaştırıcılardan kapatmam gerekenler var mı? Bluetooth generic bluetooth adapter i kapatıp Intel(R) Wireless...
  8. J

PRIME B650M-A WIFI II PCIe Ağ Kartı Takabilir miyim?

Anakart zaten wi-fi özelliğine sahip ama wi-fi özelliğinden memnun değilim sürekli bağlantı kopmaları yaşıyorum. TP-Link Archer TX55E tarzı wifi kartları bağlama şansım var mı? Wi-Fi Kart...
  9. J

Çözüldü✓ SÜRÜCÜ NASIL SİLİNİR

PRIME B650M-A WIFI II anakartın wifi sürücülerini silip tekrar yüklemek istiyorum siteden güncel wifi driverini indirdim klasör olarak masaüstünde sürücü nasıl silinir yardıma ihtiyacım var.
  10. J

Valorant Düşük FPS Sorunu

Sistem Özelliklerini Aşağıya belirttim. 300 ile 200 fps arasında oynuyorum yeri gelince 150 lere kadar düşüyor böyle bir sistemin bu kadar düşük fps alması normal mi? CPU: İntel i5 12600kf olarak düzelteyim.
Geri