Arama sonuçları: *

1. ErenErk

Mavi Ekran Açıp kapatma anında mavi ekran

Win11 de Mavi ekran aldığım için format attim ve win10 a geçtim, tüm driverları kurdum her şeyi hallettim, windows 10 güncellemelerini yaptım. Ekte paylaştığım şekilde yaklaşık 1 1.5 saat açık bıraktım her şeyi tam performansta kullansın diye, testin sonucunda her hangi bir kapanma mavi ekran...
  2. ErenErk

Win10 usb ile format

Gigabyte boot menüsünde flas belleğimi seçemiyorum, üstüne gelip enter bastığımda ekran gidip geliyor tekrar boot menüsü açılıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir?
  3. ErenErk

Mavi Ekran Win11 e geçtiğimde ekran gidip geliyor

Geçen gün win11 e güncelleme yaptım. Bu arada gpu driverlarını da win11 e uygun şekilde guncelledim Başlarda bir sorun yokken tarayıcıya girdiğimde ekran surekli olarak hızlıca gidip geldi, oyunlarda masaüstünde herhangi bir sorun yoktu. Daha sonra oyuna girdiğimde yaklaşık yarım saat...
  4. ErenErk

Gta 5 optimizasyon sorunu?

Rx6700 xt I5 12400f 16 ram Sistemimle Gta5 girdiğimde 170 180 lerde oynarken 1 dakika içinde belki 5 10 kere fps Drop yiyorum ve 50 60 lara kadar düşüyor, oyunda bir sıkıntı mı var çünkü sadece gta5 te bu sorunu yaşıyorum, başka yaşayan varsa yardımcı olabilir mi, nasıl çözebilirim
  5. ErenErk

Bilgisayarımı nasıl kontrol edebilirim

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-sapphirerx-6700-xt-12gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Vatandaki bu sistemi satın aldım. Kasa elime ulaştığında ekran kartı, anakart, ram, ssd vs parçaları yazılımsal olarak nasıl kontrol edebilirim ve özellikle dikkat etmem gereken şeyler...
Geri