Arkadaşlar video izlerken ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım, karıncalanma gibi.
Sizce sorun ne olabilir? Monitör son zamanlarda dalgalanma yapıyordu, acaba ondan olabilir mi?
Ekran kartım RX 560 driver sürümüm 20.11.2
Arkadaşlar dün format atmak zorunda kaldım.Formattan attıktan sonra normalde oynadığım pes17 şimdi şu dll bu dll yüzünden açmıyor,bütün dll dosyalarını attım bu seferde 0xc000007b hatası veriyor çıldırmak üzereyim,ne yapmalıyım?
Arkadaşlar sistem imzamda pes 17 oynarken yaklaşık 2 dk sonra yani maç ortasında pc donuyor.Ne yapmalıyım?Bu arada amd sürümü olarak 21.2.3 sürümünü kullanıyorum.
Arkadaşlar Pubg lite oynuyorum ancak AMD Radeon Software oyun bölümünde gözükmüyor.Ancak valorantı kurup oynamaya başladığım an kontrol edince otomatik eklenmişti.Nedeni ne olabilir,ayarı varmı?
Kartım RX 560 .
Arkadaşlar pc mı dönüştürücü ile kullanıyorum.Ders ile ilgili video izlerken ekran gitti.Ve şimdide açtığımda 1 uzun 3 kisa olacak şekilde bip sesiyle ötüyor nedeni ne olabilir?
Arkadaşlar i3 10100f turbo boost frekansı 4.3 ghz. Ben turbo boostu sürekli kullansam yani 4.3 ghz de kullansam oyunda performans artışım olur mu 3.6 ghz e göre?