Arama sonuçları: *

1. O

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Bilgisayarımda; 6 GB DDR3 Ram Gigabyte GT 630 2 GB Ekran Kartı İntel İ3 550 3.20 GHz Asus P7H55-M LX 1156 Pin Anakart var. Bütçem 500 lira. 2. el Ekran kartı ve işlemci tavsiyesi verebilir misiniz?
  2. O

Oyunlarda fps düşmesi ve mavi ekran (memory management)

Bilgisayarım mavi ekran hatası veriyordu (memory management yazıyordu) bende format attırdım ve düzeldi. Ama 2 gün sonra 160 fps aldığım oyundan 40-50 fps almaya başladım. Sorunun ram'lerden kaynaklı olup olmadığını anlamak için Windows Bellek Tanılama yaptım sorun çıkmadı, kullanılabilir ram...
  3. O

Fps düşmesi ve mavi ekran

Bilgisayarımda mavi ekran hatası oluyordu (memory management yazıyordu) 2 gündür bende format attırdım ve düzeldi ama 2 gün sonra 160 fps aldığım oyundan 40-50 fps almaya başladım sonrasında virüs taraması yaptırdım sıkıntı çıkmadı. Sıkıntının ram’lerden kaynaklı olup olmadığını anlamak için...
  4. O

Yeni aldığım hdd’ye hangi driverları kurmalıyım

Bilgisayarıma ye harddisk aldım içi boş olduğu için Windows 10 kurdum. Galiba ekran kartının ve birkaç parçanın daha driver’ını kurmam gerekiyor fakat bu işlerden pek anlamam. Hangi parçların sürücüsünü kurmam lazım ve nerden indirmeliyim sürücüleri.
Geri