Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

Yardım! Kasa fanlarının kablosunu ayarlayamadım! Çok karışık...

Dostlar ben DeepCool LS520 SE modelli SS sipariş etmiştim ve geldi. Onu kasaya yerleştirmeden önce ise kasayı çok detaylı temizledim ve şuan tekrar tüm parçaları monte etmeye çalışıyorum fakat PSU'da çok fazla kablo var ve kasanın ön 2 fanı ile egsoz fanının kablolarını nereye bağlayacağımı...
  2. Yavuz Sultan Selim

Yardım! DRAM Led (Sarı ışık) Yanıyor! Fanlar dönmüyor.

Bu sorunu ne yaptım ne ettim halledemedim ve şuan güç tuşuna basıp kasayı açayım derken sarı ışık yanıyor ve başka hiç bir şey olmuyor. Fan bile dönmüyor. - RAM'leri çıkattıp silgi ile sildim - Tek RAM ile 2 slotu deneyerek çalıştırdım - Bios pilini çıkarttım ve 10 dk bekledim Ne yapacağımı...
  3. Yavuz Sultan Selim

Oyun Oynarken Ekran Gidiyor Ve Kasa Hâlâ Çalışıyor! (PC Hocası F6 Sistem)

Selamun Aleyküm PC Hocasının F6 sistemini kullanıyorum ve şu zamana hiç bir problem yaşamadan güzelce kullandım. Az önce gene ne olduysa artık oyun oynarken (CS:GO) bir anda ekran siyah oldu ve kasa hâla çalışmaya devam ediyor klavye ışıkları kulaklık vs yanıyor şuan ve kasa fanlarıda dönüyor...
  4. Yavuz Sultan Selim

Çözüldü✓ DRAM ışığı yanıyor ve bilgisayar açılmıyor

Dostlar MSI H610M B DDR4 PRO anakart var ve BIOS güncellemesini yaptım ardından oyuna girerken aniden ekran gitti ve fanlar vs durdu klavye ışıkları da kapandı. Şuan böyle oldu ve bekliyor. Ramleri söküp silgiyle hafif sildim, ekran kartını sök tak yaptım. Bios pilini de sök tak yaptım ama...
  5. Yavuz Sultan Selim

Bilgisayar aniden kapandı ve cızırtı sesi geldi?

Merhaba Bu sabah CS:GO oynadığım esnada ekran aniden siyah oldu, kapandı ve kapandığı gibi aralıksız 10 saniye kadar kulaklıktan cızırtı sesi geldi. Kendi kendini resetlendi ve açıldı. Biraz öncede aynısı oldu ve bu sefer de HDMI2 NO SİGNAL hatası var ekranda görüntü yok (klavye ışıkları vs...
Top Bottom