Arama sonuçları: *

1. JQK3R

Ekran kartı ve işlemci yükseltme hakkında tecrübeli birilerine ihtiyacım var

Arkadaşlar ekran kartı ve işlemciyi yükseltmek istiyorum benim pc bu şekilde sizler hangi bileşenleri önerirsiniz? Anakart yükseltmek gerekir mi
  2. JQK3R

Bu pcler alınır mı arkadaşlar bilir kişiler bakabilir mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/238521/cyber-3060-intel-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-3060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/?fbclid=PAAaZI438ZJHUVk3xrUo5cte4Lc11ljmeEHpGXvjfnmvRE_LhLIkrJtcgxpEk#reviews...
  3. JQK3R

Sistemi satıyorum ne kadar eder ?

Sistemi 9 ay önce falan aldım ve kullanamıyorum çocuk olduğu için şuan sizce ne kadar eder ?
  4. JQK3R

13 14 k lık sistem önerebilir misiniz ?

Arkadaşlar 13 14k ya kadar PC önerebilir misiniz. Anakartta wf olsun istiyorum tek tek iyi PC toplanır mı ?
  5. JQK3R

Bu pc lrt bu paralara alınır mı ?

Arkadaşım yunanistandan PC alacaj bu paralara alınır mı ve bu pc ler iyi mi ? https://www.skroutz.gr/s/32759105/MSI-Katana-GF76-11UE-245XPL-17-3-FHD-i7-11800H-16GB-512GB-SSD-GeForce-RTX-3060-No-OS-Black-US-Keyboard.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios...
  6. JQK3R

DA gt2 hatalı parçalar düzeltildi

Arkadaşlar süreç tamamlandığında haber vereceğim demiştim. Geçen hafta pazartesi günü göndermiştim kargom dün geldi. Hatalı bileşenleri siparis listeme göre düzeltmişler. Ayriyeten egzoz fani yoktu egzoz fanda takmışlar. Tekrar kargoyu geri gönderip göndermeme konusunda teredduutte olan...
  7. JQK3R

DA gt2 yeni sistem hediye oyun

Arkadaşlar rx 6600 ekran kartını alan müşterilere hediye 2 oyun vardı alabilen var mı ?
  8. JQK3R

DA GT2 Hatalı Parça Gönderimi Çözüm

Arkadaşlar müşteri temsilcisi ile görüştüm ve sipariş listenizde ki ürünlerin gelmesi gerekiyor size gelen hatalı parçaların seri no mail olarak atın konuyu halledeceğiz dediler bilginiz olsun
  9. JQK3R

Çözüldü✓ Ekran kartında cızırtı sorunu

Arkadaşlar DA GT2 sistem geldi kurdum bugün 2. gün. Bir durum yoktu MSI afterburner kurdum daha sonra oyun açtım ve cızırtı gibi ses yapmaya basladı oyunu kapattıgımda fanlar duruyor ses kesiliyor. oyunu açtığımda ses yine geliyor. fan sesimidir korkmam gerekir mi
  10. JQK3R

DA yeni sistem gt2 yanlış parça gönderimi

Arkadaşlar kargom bugün geldi ve anakart b450m a II 128 gb yerine 64 gb dragon gönderilmiş. Siparis listemdeki kasa vg05f fakat tek fanlı olan vg08fe gönderilmiş. Son olarak psu 550w değil 500w olan. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor ? Daha önce başına gelen var mı ? Sonuçta bir sipariş listemiz...
  11. JQK3R

Bu sistem iş yapar mı ?

E5 2690 v3 CPU 32gb ddr4 RAM 2133 mhz 500gb M.2 Xfx quick 308 RX 6650 XT GPU X99 anakart Arkadaşın kuzeni bu şekilde uygun sistem topluyor sizce iş yapar mı ?
  12. JQK3R

Çözüldü✓ Apu sistem mi dusuk ekran kartlı sistem mi ?

Arkadaşlar b560 tomahawk anakart ve i5 11400 işlemci almayı planlıyorum. Ekran Kartı almadan apu sistem mi kurayım yoksa 11400f alıp düşük bir ekran kartı alıp sonrasında ekran kartını mi güçlendireyim ? Apu sistem kursak sonrasında hangi ekran kartını alsak tam verim aliriz darboğaz yapmadan...
  13. JQK3R

Bu sistem bu oyunları oynatır mı ek içeride

https://www.gaming.gen.tr/urun/26868/nova-5500xt-intel-i5-10400f-asus-dual-rx5500-xt-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews Bu stemi almayı düşünüyorum ve call of duty battlefield knight online gibi oyunları oynamak istiyorum oynatır mı? Ve oynatamayacağı oyunlar var mı
  14. JQK3R

Bu iki sistem arasında kaldım yardım edebilir misiniz?

İki sistem arasında kaldım. Ürünleri fp açısından değerlendirebilir misiniz? https://www.gaming.gen.tr/urun/29445/mantis-5500xt-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rx-5500-xt-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  15. JQK3R

Yeni Sistemde Eski Monitör Kullansam Sorun Olur mu?

1-İçinde b460m k Anakart bulunan bir sistem alacağım. Monitör alacak param yok eski tip vga girişli 10-15 yıllık monitörüm var sorun olur mu? 2- Anakartta vga girişi falan var fakat HDMI girişini göremedim yeni tip monitör illaki bağlanıyordur. Çok anlamıyorum bu işlerden aydınlatan olursa...
  16. JQK3R

MSI b460m pro ve i7 10700f ekran kartı önerisi

Bu iki bileşene 2.500 TL aşmayacak şekilde ekran kartı önerebilir misiniz arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler
  17. JQK3R

İşletim sisteminden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bilgisayarımda demo Windows 10 kuruluydu bir süre kullandım ve sistemi açtığımda bilgisayarım chrome gibi bir çok şeyi açtığımda hata veriyor. İşletim sistemi yüzünden mi?
Geri