Arama sonuçları: *

1. fury_

R5 3500X & RX 5500 XT sistemde GTA 5 FPS değerleri normal mi?

Merhabalar, GTA 5'te düşük FPS alma sorunu yaşıyorum. Ayarlarım yüksekte ve, MSAA: Off. FXAA: On. Şeklinde şehir içi 40-45 FPS otoyolda 55-60 FPS arası alıyorum normal mi? Ayrıca CS2'de yüksek ayarlarda çok fazla drop giriyor.
  2. fury_

Bilgisayardan gelen rahatsız edici ince tiz ses

Merhaba, bu videoda çok ince bir tiz ses var ve çok rahatsız edici. Fanlardan veya işlemci soğutucusundan gelmiyor harddiskleri denedim onlardada ses yok. PSU veya başka neyden geliyor olabilir? 1725804623 Gereksiz indirim veya başka konulardan dolayı böyle konulara cevap gelmiyor. @Mehmet Yılmaz
  3. fury_

Windows 11 Mavi ekran alıyorum

merhaba bilgisayarı sıfırladım içine tekrardan steam Discord vesaire kurdum fakat içine amd cipset ve ekran kartı driveri yükledim sonra yeniden başlattım mavi ekran verdi ve bilgisayar açılmıyor
  4. fury_

5500xt fps drop yiyorum

Merhaba, RX 5500XT R5 3500X ve 16 GB RAM'im var Zula, ETS 2, Forza gibi oyunlar oynarken sürekli FPS düşmesi yiyorum. İşlemci overclock kaynaklıdır sandım overclock sıfırladım RAM overclockluydu onu da sıfırladım fakat hala FPS düşmesi giriyor diskleri temizledim birleştirme işlemi yaptım ve...
  5. fury_

RX 5500XT sistemde FPS düşmeleri oluyor

Merhaba, RX 5500XT R5 3500X ve 16 GB RAM'im var Zula, ETS 2, Forza gibi oyunlar oynarken sürekli FPS düşmesi yiyorum. İşlemci overclock kaynaklıdır sandım overclock sıfırladım RAM overclockluydu onu da sıfırladım fakat hala FPS düşmesi giriyor diskleri temizledim birleştirme işlemi yaptım ve...
  6. fury_

Hangi kulaklığı almalıyım?

Merhabalar, ben kulak içi tam kablosuz gürültü önleyicili ve basslar doygun şekilde veren kulaklık arıyorum. 3 adet kulaklik buldum ve hangisini alayım en iyisi olarak Hakii time pro Jbl Vibe 100 Qcy Ht05 Melobuds
  7. fury_

Windows 10 arama yeri takılma sorunu

Merhaba, bilgisayarımı açtığımda steam yazıp entera basıyorum fakat arama yeri kalıyor yani kocaman orda kalıyor bi yere tıklamadan gitmiyor çözüm nedir? 1614875629 @Doğukan Fidan @MisakiTaro @TECHNO @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @Emir Aydın
  8. fury_

ETS2 VSYNC kapalı ama 60FPS

Selamun aleyküm arkadaşlar, ETS2 VSYNC kapalı ama 60FPS'de sabit neden? Ultra ayarlar.
Top Bottom