Arama sonuçları: *

1. BerkayGrgl

Aniden yeniden başlatma ve ekran sorunu

Merhaba arkadaşlar, çoğu zaman bilgisayarımı açıp 5 6 saniye geçirince donuyor ve yeniden başlatıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Yeniden başlıyor, fanlar hızlanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor ama bunu her zaman yapmıyor. Kasayı açıp kabloları falan da sıklaştırdım acaba sorun ne olabilir...
  2. BerkayGrgl

FN tuşlarıyla müzik değiştirirken kasma

Oyun oynarken FN tuşlarıyla spotifydan müzik değiştirdiğimde oyun kasıyor ve fps düşüyor. Eskiden böyle olmuyordu herhangi bi fikri olan var mı?
  3. BerkayGrgl

Lütfen yardım eder misiniz? Alt tab yaptığımda sorun oluşuyor.

İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Alt tab yaptığım zaman bilgisayara bir şey oluyor. Mesela arkada lol açık ve şu an chromedan buraya konu yazıyorum. Chrome'u kapattığım zaman direkt lol açılıyor. FPS sorunu yaratıyor, bilgisayarı kastırıyor. Hangi pencereyi açarsam açayım kapattığım...
  4. BerkayGrgl

Bilgisayarı açtığımda donup yeniden başlıyor.

Arkadaşlar bazen ( yaklaşık iki haftada bir) bilgisayarı açıp 10sn. falan beklediğimde ekran donuyor bilgisayar yeniden başlıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Nedeni ne olabilir? SSD taraması yaptım herhangi bir sıkıntı yok. Yardım eder misiniz?
  5. BerkayGrgl

Bilgisayarın fanları düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar bilgisayarın açma tuşuna tıkladığımda fanlar dönmeye başlıyor ekrana Windows geldiğinde fanlar duruyor tekrar dönmeye başlıyor. Yani normal değil de neden kaynaklanır bu? 1600587558 Up
  6. BerkayGrgl

Ekran donuyor ve görüntü gidiyor!! yardım

Son 1 ayda böyle bir sıkıntı olmaya başladı. Bilgisayarı açıyorum 2 dk falan sonra ekran donuyor ve görüntü gidiyor(kasa çalışmaya devam ediyor).. Yeniden başlatıp devam ediyorum ama neredeyse her gün ilk açtığımda böyle oluyor. SSDde bir problem yok BIOS güncel ekran kartı güncel sıkıntı nerede...
Geri