Arama sonuçları: *

1. XWRFURE

çift ekran imleç kayma sorunu

bir kaç gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu bir anda oldu oyundayken imleç diğer monitöre kayıyor nasıl düzeltirim bu tüm oyunlarda aynı pencere ayarlarını vs değiştim bir değişiklik yok işletim sistemi win 11
  2. XWRFURE

oyunda crash alıyorum crashloga bakar mısınız

Günlük Adı: Application Kaynak: Application Error Tarih: 02/07/2023 01:06:50 PM Olay Kimliği: 1000 Görev Kategorisi:Uygulama Kilitlenme Olayı Düzey: Hata Anahtar sözcükler: Kullanıcı: DESKTOP-JBA560E\alper Bilgisayar: DESKTOP-JBA560E Açıklama: Hatalı uygulama...
  3. XWRFURE

Sizce ayarları düşürmeli miyim ?

oyun içi değerlerim böyle sizce ayarlar kalsın mı düşüreyim mi
  4. XWRFURE

Windows izinlerde olmaması gerekenler

bu listede normalde olmaması gereken bir kişi var mı virüs sayılabilinecek
  5. XWRFURE

Monitör yeşil gözüküyor

Çift monitörüm var bir ekranda sıkıntı yok diğeri fotodaki gibi yeşil gösteriyor acaba monitörde mı sıkıntı var anlamadım.
  6. XWRFURE

Mavi Ekran Monitör yeşil ekran gösteriyor

Çift monitörüm var bir ekranda sıkıntı yok diğeri fotodaki gibi yeşil gösteriyor acaba monitörde mı sıkıntı var anlamadım
  7. XWRFURE

Arkadaşımın hangi parçası yetersiz ?

İşlemci: Ryzen 5 2600 Ekran kartı: Gt730 ramden yana sıkıntısı yok oynamak istediği oyun dcs world hatta can i run it e baktık orda çalıştırır gösteriyor ama oyuna girince donuyor ekran kartı yetersiz gibi kullanmadığı iki tane laptopu var onları ve ekran kartını satıp yeni ekran kartı düşünüyor...
  8. XWRFURE

format attım ama bir sorun var

bilgisayara format attım ama ekran kartı driverını kuramadım bu versiyon bilgisayarınız ile eşleşmiyor gibisinden bir şey dedi çift monitör var ama iki ekran olarak kullanamıyorum aynı görüntüyü diyerine yansıtıyor
  9. XWRFURE

Ram ve SSd hakkında bilgi alacağım

Crucial Ballistix RGB ram ve PNY XLR8 CS3030 m2 ssd nasıl sizce almayı düşünüyorum elime para geçince
  10. XWRFURE

Ekran kartı olmayan bilgisayarın ekran çözünürlüğünü nasıl arttırabilirim

Eski bilgisayarımın ekran kartı yandı anakart üzerinden görüntü alıyorum ama bu durumda çözünürlük kötü olacak tv ye bağlayıp netflix izlemek için tekrardan çıkardım çözünürlüğü nasıl arttırabilirim
  11. XWRFURE

Anakarttan görüntü alma

Benim eski pcnin ekran kartı yanmıştı ekran kartı takılı değil şuan kabloyu anakarttaki girişe bağlıyorum ama görüntü gelmiyor ek olarak hdd de hiç bir şey yok ama win 10 usb si takılı
  12. XWRFURE

Bilgisayar kapanırken değişik görüntü çıkıyor

bilgisayarım geç kapanıyor ve kapanmadan 1-2 sn önce bu görüntü geliyor sonra kapanıyor sorun ne bilen var mı
  13. XWRFURE

bilgisayar çok geç kapanıyor

bilgisayarım geç kapanıyor ve kapanmadan 1-2 sn önce bu görüntü geliyor sonra kapanıyor sorun ne bilen var mı
  14. XWRFURE

Pc toz temizlemek için süpürge kullanılır mı

Bilgisayarım tozlandı iyice 1 yıl oldu temizlemeyeli belkide daha fazla artık temizlemem lazım kasanın içini süpürgeyle temizlesem tozları çeksem sorun olur mu
  15. XWRFURE

Bilgisayarda Wifi simgesi yok ?

kuzenime yeni laptop aldılar kutudan çıkarttık ilk açışta windows 10 otomatik sürücü kurulumu yaptı wifi ilk başta vardı bi anda yok oldu ne denediysem olmadı sürücüleri sildim tekrar yükledim olmadı geri yükleme yaptım olmadı 0 windows kurdum yine olmadı ne yapmam lazım
  16. XWRFURE

kasaya ethernet kablosu çekmem lazım

benim modem üst katta tv paketi var diye orda durması lazımmış o yüzden kasaya yeni usb wifi cihazı aldım ama o kadar güçlü değil mesela mfs2020 indirmek istiyorum oyun içi internet bağlantınız yok diyor mobil paylaşıyorum düzeliyor üst kattan aşağı kata nasıl ethernet çekebilirim
Top Bottom