Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Ssd tamiri veri kurtarma lazim

Selamlar benzin istasyonunda pompaciyim mudurun laptopun ssdsi bozuldu 8 yillik veri var içinde, kendi pcme bagladim disk yonetimi diski goruyor bilinmeyen diyor ismi kac gb oldugu da gözüküyor ancak verilere erisilemiyor ve g/ç aygıt hatasi veriyor ben soğuk lehime veya kisa devreye düştüğünü...
  2. AfniSoDeadly

masaüstünde garip bir dll dosyası oluşuyor

masaüstünde şuan ki adı speedhackd34b22wa.hjktmp.dll olan dosya oluşup duruyor siliyorum 1 2 gün sonra tekrar oluşuyor malwabytes ile 2 3 sefer tarama yaptım ama bir değişiklik olmadı pcde de virüs varmış gibi hissettirmiyor foormat ile uğraşmakta istemiyorum bir fikri olan var mı...
  3. AfniSoDeadly

masaüstünde sürekli bu dll dosyası oluşuyor

ne kadar silsem de yine bu dll oluşuyor bir türlü silemedim ne olduğunu bilen var mı
  4. AfniSoDeadly

Valorant oynarken ekran donuyor

Bilgisayari yeni açtığımda valorantta 5 6dk gecince ekran donuyor takim arkadaslarimi duymaya devam ediyorum ctrl+shift+win+b yapsam da duzelmiyor kapatip acinca bir daha olmuyor
  5. AfniSoDeadly

kernel check failure dmp var

https://dosya.co/gs43n82ww2iq/051622-22234-01.dmp.html 051622-22234-01.dmp - 1.1 MB uzun süredir kullanmadığım bir pcyi çalıştırdım 5 10dk içinde kernel check failure kodlu mavi ekran verdi sürücüden kaynaklı düşünüyorum ama mdp açmayı bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı
  6. AfniSoDeadly

Bilgisayarim bekledigim performansi vermiyor

X3440 R7 370 500gb hdd 90gb bos yer 2x4 1500 mhz (oc) ram Vx plus 400 psu bekledigim performansi vermiyor win 8.1 de win 7 driveri kurarak kullaniyorum cogu oyunda drop yaşıyorum sizce win 10 a geri donmeli miyim
  7. AfniSoDeadly

4 çekirdek islemci biosta bile 2 cekirdek

Xeon x3440 islemcim var gta5 te %95 islemci %65 civarı ekran karti kullaniyordu sebebi anlayamiyordum cpu z de 2core 4 thread gözüküyor bazen olabiliyor diye dikkate almamıştım biosa girdim active processor cores kisminda 2 cekirdek gözüküyor bios guncel hyperthreading açık islemci mi bozuk...
  8. AfniSoDeadly

8gb olan ram 4 gözüküyor

8gb ram 4gb olarak gozukuyor p7h55m anakart gskill ripjawsX ddr3 ram
  9. AfniSoDeadly

İslemci 2 cekirdek ram 4 olarak gozukuyor

Arkadaslar xeon x3440 ve p7h55m lx anakart aldim ilk isim biosa girmek oldu kullanilabilir ram 4gb gozukuyor ama ramlerim 2x4 gskill ripjawsX islemci de cpu z de 2 core 4 thread ama bench sekmesin de 4 çekirdek gozukuyor nasil duzeltebilirim bunlari msconfigten olmadi
  10. AfniSoDeadly

Anakartimi tamirden geri alayim mi

Arkadaslar 10 gun once anakartimi tsmire biraktim gecen sefer ariza tespiti olarak acmadiklari icin tekrar goturdum 8 gün olduğunda aradim ananakartta sorun oldugunu sadece i3 550 ve 1gb ram ile çalıştığını belirtip verdim yaninda diger ramleri ve xeon islemciyi de verdim aradigimda islemcinin...
  11. AfniSoDeadly

Bilgisayar durmadan ses çıkarıyor ve acilmiyor

https://youtube.com/shorts/6crrm1oEWyI?feature=share I3 550 ve 1 gb ram ile calisiyor ama gskill 2x4 ram taktigimda bu sesi çıkarıyor ve goruntu gelmeden restart atiyor sürekli olarak xeon 3440 taktigimda ses cikarmadan restart atiyor ve xeon 1gb ram ile de çalışmıyor sorun nedir tamiri mumkun mu
  12. AfniSoDeadly

1gb ram ile metin2 oynanır mı

Metin 2 ye baslayayim diyorum ama aldigim anakartta ki bir sorun yuzunden sadece i3 550 ve 1gb ram ile kullanabiliyorum metin2 yi oynayabilir miyim bu sekilde
  13. AfniSoDeadly

GA-H55M-S2V Anakart X3440 İşlemciyi Desteklemiyor mu?

Ga h55 s2v anaksrt almistim i3 550 ve 1gb ram ile çalıştı 2x4 gskill ram var tek tekte denedim çiftte denedim calismadi xeon 3440 taktım ne 1gb ile ne gskiller ile calisiyor, tamirciye verdim gskillin 1 tanesi ile goruntu alabildiklerini xeon 3440 ile hic bir sekilde calismadigini belirttiler bu...
  14. AfniSoDeadly

Anakart mi bozuk ram mi

1gb ramle çalışıyor atermiter amd uyumlu ramle veya gskill 12800 2x4 ile çalışmıyor Windows boot ekranina kadar aciliyordu artik ekrwn gelmeden sürekli restart atiyor 1gb i taktigimda çalışıyor tekrar anakart ga h55 s2v islemci i3 550 psu aerocool xv plus 400
  15. AfniSoDeadly

Windows boot ekranında kaliyor

Arkadaslar yeni ram aldim ilk basta reset atiyordu biosu f2 ye dusurdum olmadi f3 e yukselttim boot ekrani gelince ekrana bir seyler oluyordu bir seyler daha yaptım şimdi windows boot ekraninda takılı kalıyor Gigabyte ga h55 s2v İ3 540 Gskill 12800 2x4 1600mhz ram
  16. AfniSoDeadly

Bilgisayar yine çalışmıyor

Bu ram amd sistemden çıktı ve alırken amd uyumlu diye aldım ve aldığım ga h55 te calismadi Bu anakartti test etmek icin odunc aldığım 1gblik ram bu ile sistem calisti bir sorun görmedim Bu ramden iki tane aldım bugün 2x4 seklinde en üstteki ram gibi ayni sorunla karşılaştım Videoyu da koyuyorum
  17. AfniSoDeadly

Bilgisayarım internete bağlanmıyor

Ga h55 s2v anakarta win8.1 uyumlu lan kontrolcusu driveri yukledim ama internete baglanmiyor kablods sorun olmadığına eminim
  18. AfniSoDeadly

Ram sistemimde çalışmıyor

Ga h55 anakartta çalışmıyor m5a78lm lx v2 anakartta çalışıyor
  19. AfniSoDeadly

Bilgisayar açılmıyor

Dün yeni anaksrt aldim 2.el gigabyte ga h55 s2v rev1.4 Satıcı arkadaş çalıştığına dair video gonderdi ben de amd sistemden kalan atermiter cl11 8gb 1600 mhz ram var Aliexpressten baktığımda amd için ayrı intel icin ayrı satıldığını gördüm bilgisayarin acilmamasi kendini reslemesi sizce bu...
  20. AfniSoDeadly

Bios ekranında reset atıyor

Ikinci el bölümü uzerinden anakart aldim arkadaş sag olsun islemci ve fani hediye etti calistigina dair de video atti Ram kendimindi eski işlemci amd fx4100 idi Ram atermiter 8gb ddr3 1600mhz pc-3 12800-cl11 1622032236 Bios ekraninin gelmesi 25 30 saniye sürüyor 25 30 saniye de bios boot...
Top Bottom