Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

Bağcılarda Güvenilir Bilgisayarcı Önerisi

sistemim kendi performansını vermiyor benden kötu sistemi olan arkadaşlarım benden iyi grafiklerde daha yüksek fps lerde oynuyo hem bunu sorucam hemde bakım temizlik kendi aldığım termal macunu sürdürücem ama güvenemiyorum varmidir önerebileceğiniz bildiğiniz RX 6500XT İ3 10105F 16GB 3200 MHZ
  2. ahmet enes çakırcı

pc ye O.C Nasıl yapılır

ogretebilirmis8ni,
  3. ahmet enes çakırcı

Bilgisayarıma ne gibi testler yapmalıyım

aldığımdan beri hiçbir test yapmadım ama içimde hep bilgisayarda sorun olduğu vardı oyunlarda istediğim fps yi alamamam gibi gibi bilgisayar stabilmi bi sorun var mı anlayabilmek için hangi uygulamaları indirip test yapmamiz gerekiyo
  4. ahmet enes çakırcı

Bilgisayarımda bi sorun var

pc yi 2021 mayıs da donanım arşivi foruma özel diye almıştım sistem özelliklerini yazıcam aşağıya aldım driver indirdim kullanmaya başladım hiç bi test yapmadım ama bilgisayarı aldığımdan beri tam performansı yok aldığımdan böyle benden kötü pc si olan arkadaşlarım oyunları benden daha iyi...
  5. ahmet enes çakırcı

Yeni pc aldık açılmıyo

arkadaşıma itıpyadan yeni pc aldık her şey tam kablolar falan tuşuna basıyoruz sinyal yok diyo çocukla yan yanada değiliz sayfada freedos falanda yzmıyodu
  6. ahmet enes çakırcı

Kayıt aldığım video donarak çıkıyor

her kayıt programında her oyun güzelce çıkıyor ama assetto corsa dona dona çıkıyor nasıl yaparım
  7. ahmet enes çakırcı

Sistemim düşük fps veriyor

Cs gı oynuyorum grafikler yüksekte dust 2 de fps 60 bile görüyor mirage 300 falan öbür oyunlarda da fps düşük olduğunu düşünüyorum benden kötü pcsi olan insanlar benden iyi fps alıyorlar pc yi aldığımdan beri içimde düşük fps alıyorum hissiyatı var 2022 mayısta aldım parçalar yanlış falan...
  8. ahmet enes çakırcı

MSİ Center indirdim ama bir sorun var

İnstall a basıyorum ama böyle kalıyor uzun bir süre napmalıyım klavye mouse için indiriyorum
  9. ahmet enes çakırcı

Euro Truck Simulator 2 düşük fps sorunu

Truckersmp de en yüksek grafik 150 ölçeklikleme de azıcık bi kalabalık olsun kasmaya başlıyo arkadaşımda rx 570 ryzen 3 3100 var 200 ölçeklik böyle bi dert yok napmam gerek
  10. ahmet enes çakırcı

Bilgisayarım için GTA V de uygun grafik ayarı

SİSTEM: RX 6500XT İ3 10105F 16 GB RAM grafik ayarlarım geçen bir kaç bişey yükselttim kasmaya başladı yükselttiklerimi unuttum en ideal ayar hangisidir
  11. ahmet enes çakırcı

Bilgisayarım tam performansını alamadığını düşünüyorum

Sistem: RX6500XT 4GB EKRAN KARTI İ3 10105F İŞLEMCİ 16GB 3200MHZ RAM 2666 DA ÇALIŞIYOR alalı 7 ay oldu test falan yapmadım sadece ekran kartı Driverını yükledim fps değerleri bana düşük geliyor benim beklentim biraz daha fazlaydı napmalıyım nerden test edip size normal olup olmadığını...
  12. ahmet enes çakırcı

Bugün bilgisayara bişeyler oluyor

bugün bilgisayara girdim bi değişiklik var imleç donuyo bazen pc donup arkadan carrttt diye böyle cızırtı sesi geliyo kulaklığıa az öncede öyle oldu görev çubuğu gitti yeşil çizgi geldi 1 saniye bile sürmedi noldu anlamadım çok sık oluyor ______________________________ ► Sistem Bilgileri...
  13. ahmet enes çakırcı

Çözüldü✓ PC Açılmıyor YARDIM.

Arkadaşlar öncelikle merhaba Mayıs ayımda aldığım pc bugün öbür odaya taşıdım.her şey tam kablolar falan ama bilgisayar açılmıyor yani açılmıyor derken görüntü gelmiyor tuşa basıyorum fanlar falan dönüyor yanıyor ekran kartı ışığı falan hepsi yanıyo monitörde sinyal yok diyo monitör kablosunu...
Top Bottom