Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 16

Darboğaz sorunu ve fikir önerisi . Yardım pls

Selamunaleykum . Benim bir laptopum var. Valorant oynarken arada takılıyor. Oyun içinde pcnin durumu 1. Ve 2. Fotoğraf takı gibi. Bu fotoğraflarda oyun ayarları en düşük ayarlara alınmış hâli. Sizce bu bir darboğaz mıdır, nasıl çözülür. Ve ben bu pcye düzgün OC yapsam ne kadar daha fazla...
  2. Yunus Emre 16

Diskimde sıkıntı var

Benim laptopum var. Cmd den cipher/W/C adlı kodu yazdım. Sonra PC çöktü. Arada bir açılıyordu. Harddiskimi tanımıyordu. Harddrive not installed diyordu. Bı şekilde format attık. Windows u USB den yüklerken sorun yaşadık. Yükleyeceğimiz diski sorduğu yerde ; sistem için ayrılan 0 bölüm 1 0 bölüm...
  3. Yunus Emre 16

FPS değerim normal mi?

Valorant da en düşüklerde(çözünürlük full yani 1366x768 60hz) fps 40-70 arasi iken herşeyi en yükseğe aldığımda (çözünürlük full) FPS 20-55 arası. Kalite Hem düşüklerde hem de yükseklerde olduğunda da arada lag giriyo FPS anlık 10 un altına düşüyor. 1) normal mi? 2) benim PC iyi mi?? 3) bu anı...
  4. Yunus Emre 16

Darboğaz nedir, alacağımız sistemde darboğaz olup olmayacağını nerden anlarız?

Selamünaleyküm cümleten. Resimdeki sistemi ele alacak olursak; darboğaz yaşanır mı, darboğaz nedir, nasıl anlaşılır yazar mısınız?
Top Bottom