Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

Çift Monitör Kullanımında Ekran Gidip Gelmesi.

Dostlar merhaba. Asus 2K monitör ve Lenovo 1920x1080p monitörlerimi kullanıyorum. Bilgisayarı ilk açtıktan 1-2 dakika içerisinde mouse ile her tıkladığımda iki monitörde de görüntüler saniyelik olarak gidip geliyor. Daha sonra gidip gelmesi gidiyor ve stabil çalışmaya devam ediyor. 2K olan...
  2. Kerem Hot

Bilgisayara Kurulan Oyunu Sildiğimizde Yüklenmiş Olduğu Belli Olur mu?

Şirketin bilgisayarı var. Oyun yüklemek istiyorum. Bilgisayarı teslime edeceğim zaman oyunu silsem de daha önce yüklemiş olduğum belli olur mu?
  3. Kerem Hot

Formattan Sonra Aygıt Yöneticisinden Güncelleme Yapamadım.

Geçtiğimiz hafta m2 SSD değişimi yaptığımdan dolayı format atmıştım. Ancak aygıt yöneticisinde "diğer aygıtlar" kısmında hala güncelleme yapamadığım yerler var. Ne yaptıysam olmadı. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  4. Kerem Hot

X1 YUVASINA TAKTIĞIM M2 SSD SIFIRLAMAK

Geçtiğimiz günlerde açmış olduğum konuya ilave olarak anakartımın x1 yuvasına m2 ssd dönüştürücüsü alarak m2 mi taktım. Ancak bu m2 ssd de windows 10 kurulu. Bios ekranından sıfırlayabilir miyim? Bilgisayarı açtığımda iki ayrı m2 ssd de windows kurulu olduğu için bir sorun teşkil eder mi...
  5. Kerem Hot

M2 Slotum Dolu. M2 SSD Dönüştürücü İle Nasıl Kullanırım? Anakartım Uyumlu mu?

Merhaba. Yeni aldığım sistemin Anakartı; ASUS PRIME H610M-K 2 adet M.2 SSD mevcut elimde. Anakartımda 1 adet M.2 slot yuvası var. Dönüştürücü ile ikinci M.2 SSD'mi kullanılabileceğini öğrendim. Bu anakartım uyumlu mu? Elimde 2000mb okuma/1600mb yazma değeri olan sıfır M.2 SSD var. Uyumlu ise...
  6. Kerem Hot

m2 hız testi ölçümünü nasıl yaparım?

WD SN570 m2 SSD'im var. Okuma yazma değerlerini belirttiği gibi verebiliyor mu test etmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  7. Kerem Hot

Anakart ile M.2 SSD uyumlu mu? Ve slot yerine sığar mı?

Bu m2 ssd yi alacağım. Ancak anakartıma uyar mı? Bir de ekran kartına temas yapar mı sığar mı? Sorun yaratır mı?
  8. Kerem Hot

LG Monitörüm (24gl650) Modelinde G-SYNC Uyumlu Olarak Doğrulanmış Değil..

Arkadaşlar merhaba. Bugün farkettim sizlere de sormak istedim. Bilgisayarım Donanım Arşivi MD2 Sistem. Monitörüm ise LG 24gl650 modeli. NVidia denetim masası ayarlarına baktığımda "Seçilen ekran, G-SYNC uyumlu olarak doğrulanmış değil" yazıyor. Ekran kartım GTX 1650 Super OC.
  9. Kerem Hot

USB ile format attım. Ancak USB yi biçimlendiremiyorum.

Merhabalar. Dün bilgisayarıma windows10 format attım. Formatı USB belleğime "rufus" programı ile kopyaladım. İşim bitti USB' yi biçimlendirmek istiyorum. 1-) https://www.hizliresim.com/i7x677x (burada windows 10' u biçimlendirebiliyorum) Ancak 2-) https://www.hizliresim.com/a2nirzk (burada...
Geri