Arama sonuçları: *

1. E

BİLGİSAYAR OFFDAYKEN AÇILIYOR

Merhaba, bilgisayarımı temizlemek için sökmüştüm. Neredeyse hiçbir parçasını sökmedim, sadece fanlarını zorlamadan ve dikkatlice ıslak mendille temizledim. Ancak temizleme işleminden sonra bilgisayarımı yeniden topladığımda açılmadığını fark ettim. Şu anda ise işlemci yerine takılı değilken...
  2. E

OYUNU İLK ACTIGIMDA KASIYOR SONRA DÜZELİYOR

Merhaba hangi oyunu açarsam açayım oyun ilk 5 dk falan bi kasıyor sonra kasması düzeliyor bi sıkıntı olmuyor nedeni nedir? rtx 3060 ryzen5 3500x 16gb ram 512 ssd 1tb hdd
  3. E

SORUN PSU MU EKRAN KARTI MI ?

bilgisayar kendı kendıne bazen googlede gezerken bile siyah ekran verip kapanıyor tekrar actıgımda ekran kartı devre dısı kalmıs oluyor tekardan aktıflestırıyorum. acaba sorun psumda mı yoksa ekran kartımda mı ? özellikler: MSİ rx570 4g gaming x ekran kartı ryzen 3500x işlemci Gametech GTP-550...
  4. E

EKRAN KARTIM DEVRE DIŞI KALIYOR

bilgisayarla normal bişekilde oynuyorum sonra bi anda kasadan pıt diye bi ses geliyor ve ekranım kararıyor sinyal yok diyor. sonra bilgisayarı açtığımda ise ekran 1366x768 oluyor ve ekran kartım devre dışı kalıyor. sorunu çözmek için her seferınde ekran kartımı etkinleştiriyorum ama sürekli olan...
  5. E

MONİTÖRÜME EKRAN GELMİYOR

sorunum şu şekilde bilgisayarımı açtığımda monitörüme ekran gelmiyor siyah ekran kalıyor ama 1366x768 gibi düşük çözünürlüklü tvye hdmi ile baglanınca ekran geliyor monitörümde sorun yok çünkü tvye baglandıktan sonra hdmi kablosunu monitörüme bağlarsam monitörüme de ekran geliyor ama 1920x1080 e...
  6. E

BİLGİSAYARIM MASAÜSTÜNDE KASIYOR

bilgisayarımın özellikleri iyi olmasına rağmen masaüstünde kasıyor takılmalar yaşıyorum ssd hdd de sıkıntı vardır diye hd tune programıyla test ettim bir sıkıntı yok gözüküyor.Sıkıntı nerde veya hangi parçamda olabilir ? Bilgisayarın özellikleri: Ekran kartı:MSİ RX 570 4G GAMİNG X İşlemci:Ryzen...
  7. E

Bilgisayarımı güvenli moda aldım ekran gelmiyor

Bilgisayarımı bi sebepten dolayı güvenli moda aldım fakat şuan ekranım simsiyah hiçbişey gelmiyor ekrana bilgisayarımı güvenli moddan çıkarırsam sorun duzelir büyük ihtimal ama ekranı göremediğimden düzeltemiyorum
Geri